Frati crestini,
Cat despre zisul holocaust evreiesc din cursul WWII, am dat de ceva dinamita curata:
cartea evreului khazar Norman Finkelstein, "Industria Holocaustului".
Cititi si va faceti cate o cruce cand veti afla in ce scopuri, de estorcari de fonduri publice din Germania si Elvetia folosesc evreii khazari zisul or holocaust. Caci daca ar fi murit, cum zic ei, 6 milioane de evrei, asta ar fi insemnat 50% din populatia evreiasca din lume.
Daca tineti cont ca si la sfarsitul primului razboi mondial evreimea internationala a acuzat Germania cum ca ar fi raspunzatoare de genocidul, atentie, tot a 6 milioane de evrei, ma gandesc daca nu cumva cifra aceasta, 6, nu are vreo semnificatie oculta pentru evrei, fie ei khazari sau sefarzi (cei facand parte din cele 12 triburi israelite), caci, evident, daca 6 milioane de evrei ar fi murit dupa primul razboi mondial si inca 6 milioane dupa al doilea razboi, atunci n-ar mai fi existat picior de evreu in lumea aceasta. Iar acuzatiile lor la adresa popoarelor europene (in principal german) cum ca ar fi contribuit la uciderea a 6 milioane dintre compatriotii lor capata accente de-a dreptul tragi-comice si hilare... sa ma ierte fratii crestini, dar eu nu mai cred de mult timp in gogosile evreiesti!
Mai bine cititi cartea lui Norman Finkelstein (evreu khazar) - "Industria Holocaustului", pe care o puteti comanda de la editura Antet, adresa ei o veti gasi pe internet. Si dupa aceea poate-i posibil sa discutam despre holocaust (cu "h" mic) in cunostinta de cauza.
|