View Single Post
Vechi 04.09.2023, 13:46:05
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigeratlantic9 Vezi mesajul
Citat:
Hai sa identificam mai inainte cu cine vrei sa te lupti.
Te rog deci sa raspunzi cinstit:

De ce sau de cine iti este frica, cea mai mare frica, in afara de Dumnezeu?
Morocco,nu cred ca e asa cum zici..
Pai eu nu zic nimic important si memorabil insa tu trebuie, daca vrei sa invingi, sa identifici si sa-ti dai seama care este cea mai mare frica a ta si de cine anume te temi?

Poti fi cinstit?

Stiu ca e greu fiindca de frica nu poti sa vrei sa-ti dai seama findca te apuca o frica incontrolabila, ca o criza insuportabila si faci atac de panica stiind ca vine starea aia nasoala si nu vrei sa o retraiesti, ca un rau care vine in viitor si de care n-ai cum sa scapi, vine sau revine orice ai face. Care e deci raul cel mai mare care vine s-ati faca raul cel mai mare si de care te temi cel mai mult si de care ai vrea sa scapi si de care nu poti sa scapi orice ai face?
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa
Reply With Quote