View Single Post
Vechi 02.04.2008, 16:28:42
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Grigorie
Citat:
În prealabil postat de alexandra28again
iti reamintesc ca la mantuire nu ajung cei destepti ci cei credinciosi.poti sa nici nu sti sa scri,daca sufletul iti este la Dumnezeu,mantuirea este a ta.si nu vorbesc despre mine aici,ci despre o multime de analfabeti care nu au stiut altceva decat Dumnezeu.
Adevarat. Mantuirea nu sta in cunostinte teoretice. Acestea pot ajuta, cu conditia sa reflecte adevarul.

Pluralul de la "ortodox" este "ortodocsi". Insa se putea spune acest lucru si fara a ironiza.
Prima mea postare suna asa: "Inainte de a ne pune problema "puritatii" Bisericii, si de a trece la "teologie subtila" cred ca trebuie sa inveti sa scrii corect ortodox - ortodocsi. Succes!"

Din pacate, nu era pic strop de ironie in postarea mea. Vorbeam chiar foarte serios. Dupa ce am primit raspuns la postare am utilizat ironia pentru a evita o (alta) disputa aprinsa. Nu m-ar fi derajnat sa primesc si eu o replica ironica!
Stii doar: "Ironia este corolarul inteligentei"

P.S. - nu ca as fi peste masura de inteligent, numai ca prefer compania oamenilor care pot fi si ironici (desi sarcasticii sunt preferatii mei)
Reply With Quote