View Single Post
Vechi 15.09.2023, 17:50:15
RappY's Avatar
RappY RappY is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
Insa am impresia ca e vorba de frica de lume combinata cu griile ei si frica-grija asta de lume e groaznica si terifianta caci omul in furia lui oarba acuzand o arunca pe Dumnezeu si devine foarte coolrajos cand se ravolta impotriva Lui si necrutator cand se razabuna pripit si smintit autoindreptatindu-se in unitate de bolunzi ca si cum si-ar salva viata si ar fugi de stress.
Motivul pentru care se intampla toate astea... e prea greu de izolat intr-o cauza. Ce stim sigur e ca vine de la Satana. De ce are atata succes in zilele noastre, de ce cad atatia oameni buni, de ce raul pare ca creste pe zi ce trece? Nu stiu sa zic, dar stiu ca Hristos ne-a dat o Biserica si a spus ca portile raului n-o vor biruit niciodata. Suntem chemati sa stam ferm in credinta, sa nu ne clintim din Biserica. Ni s-a dat mostenire o credinta clara si bogata, multa invatatura si multi sfinti. Ce putem face e sa le urmam exemplu cat mai indeaproape.

O alta intrebare este... a cui e vina? Nu cumva a noastra, a Bisericii? Cat ne jertfim si cat fugim de cruce? Oare noi ce-o sa spunem la Judecata? Cati talanti ni s-a dat si cati am castigat? Aici e o mare problema!