View Single Post
Vechi 27.09.2023, 21:33:12
RappY's Avatar
RappY RappY is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Filmul se făcea oricum, că e foame de bani dacă s-au dat din vistieria publică, s-a greșit că nu au pus pază după spatele oricăruia cere aprobări de la mitropolie într-un an calendaristic.
Nu știi cum s-au comportat în incinta mănăstirii poate că nu au atras atenția cu nimic, nu au tulburat liniștea și ordinea publică.
Nu știi ce s-a adăugat la montaj.

Nu trebuie să ceri aprobare să mergi ca pelerin la o mănăstire, și mulți mireni filmează și sunt deranjanți nu am văzut să li se atragă atenția, decât în Grecia, la noi ai obosi într-o zi lucrătoare să tot faci observații la câți nu respectă regula asta.

Cât privește subiectul filmului, va trece nu va stârni cine știe ce e slab făcut, odată la x ani ciclic văd că se repetă multe sminteli.
Nu stiu ce tot aduci vorba la pelerini, etc. Lucrul e cat se poate de clar: au cerut si au primit aprobarea de la Arhiepiscopie sa filmeze un documentar despre viata Parintelui Arsenie Boca. Asta s-a-ntamplat, asta a declarat Arhiepiscopia. Ce ma intereseaza restul? Arhiepiscopia a sustinut acest film prin acordul dat. Nu trebuia sa dea acordul, e cat se poate de simplu. Daca voi atatea pretentii aveti de la arhiepiscopiile noastre, sa nu va plangeti ca suntem unde suntem. Mie mi-e clar: au gresit. Scuze poate sa aiba oricine, intrebarea e cum se indreapta, asta ma intereseaza pe mine. Nici macar nu si-au recunoscut greseala, au dat vina pe aia ca i-au mintit de parca sunt copii. In fine, deja am fost destul de clar despre acest subiect si am zis ce am avut de spus. Daca tu si altii vreti sa le gasiti scuze, n-aveti decat, avem cat meritam.