View Single Post
  #9  
Vechi 27.09.2023, 23:29:13
Iorest Iorest is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Mesaje: 3.168
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional Vezi mesajul
Iluzii.
Niciun neoprotestant serios nu bagă în seamă bălăriile expuse de Bogdan Mateciuc sau alte haimanale spirituale care tot migrează de la un cult la altul. Neoprotestantul nu are încredere în asemenea ipochimeni și nu dă doi bani pe scrierile lor.
Chiar tu ziceai în altă postare că unul care umblă de la adventiști la baptiști și de la baptiști la penticostali are dreptul să încerce, acum bag seamă că e haimana.

Bogdan Mateciuc a fost doar ortodox-baptist-ortodox, omul nu a făcut traseism duhovnicesc precum Cristian Florea, n-a fost prins în adulter de pildă, la Florea au apărut poze pe net puse de neoprotestanți furioși, după le-au șters.

Florea nu e la ortodocși e tot pe la np. cică era pus să-i aducă și pe alții căzuți, a fost la o sectă pe stil vechi pentru scurt timp, după care a fost tras pe linie moartă undeva la neoprotestanți tocmai ca să nu continue cu seria fost pastor se destăinuie, deci i-au dat niște firmituri să-i închidă gura ca într-un veritabil stil mafiot.

Totuși nu știu cum se vor șterge mizeriile lui de pe net, având în vedere că alți pastori neoprotestanți nu au denigrat ortodoxia la nivelul lui și nu au făcut valurile lui cu milioane de vizualizări.

Omul și-a agonisit iad și pt că a fost nesincer, după cum a recunoscut în fudulia lui tâmpă cu rol de teofanie neoprotestantă chiar el a fost pilă a cuiva în ortodoxie, văd că piloșii, jegurile tupeiste și nesimțiții obișnuiți să dea din coate și să se bage în față fac cele mai mari probleme, nu șefii de promoție pe meritocrație, sau oamenii serioși care au făcut carte și rugăciune în studenție.

Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional Vezi mesajul
Acum pune-ți tu serios întrebarea: ai da doi bani găuriți pe scrierile unor ortodocși care au trecut la baptiști sau penticostali? Le-ai citi cu nesaț noile lor... descoperiri?
La unii care s-au reîntors la ortodoxie da, dacă ar fi oameni discreți și care au fos maxim la un cult neoprotestant atât, nu s-au fâțâit din cult în cult, din doctrină în doctrină.

Gândește-te că în anii 90 era o căutare sinceră, reală, după spiritualitate, așa a prins și Bivolaru adepți, așa au prins și societăți biblice plătite cu valută, deci în acea căutare au fost tot felul de vânători și pescari.

Era normal ca unii care s-au simțit escrocați să revină.

Să fim serioși un neoprotestant care a fost botezat ortodox înainte de np, de fapt revine la botezul său își reactivează botezul și devine lucrător în Biserică, nu critic, nu observator acid de pe margine, nu fariseu preocupat de păcatele altora ca să se justifice că a făcut „Legământ cu Domnul” prin rugăciunea fariseului - Doamne îți mulțumesc că nu sunt ca acest vameș sau ortodox.
__________________
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2.

Last edited by Iorest; 27.09.2023 at 23:36:31.
Reply With Quote