View Single Post
Vechi 03.10.2023, 00:41:55
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de RappY Vezi mesajul
Ce sa-ti povestesc! Imi pare rau ca poporul roman nu s-a ridicat la pretentiile tale si ale lui Tutea, marii romani nedreptatiti de istorie si de Dumnezeu ca nu i-a facut nobilime greaca in imperiul bizantin cum ar fi meritat saracii.
Și ce vrei acuma să fac având în vedere resursele României țara stă foarte prost, e ca o colonie africană, asta pt că oamenii nu știu să se organizeze și să-și ceară drepturile.

Nu vezi că Ungaria care e mult mai mică și cu mai puține resurse fructifică orice șansă ?

Nu vezi că în sport Djokovic și Serbia iau mai multe premii și medalii la Olimpiadă deși se dărâmă pe ei infrastructura, au trecut prin războaie în anii 90.

Nu vezi ce ne-am chinuit cu Kosovo, toate țările astea au arie de selecție mult mai mică decât România și o posibilitate financiară de investiții mult mai mică.

Citat:
V-ati ratat cu noi neinteligentii si nearistocratii ca altfel prosperati in marile centre de civilizatie cu 99% ortodocsi si 99% sfinti desavarsiti. Aia era problema! Macar Petre Tutea a suferit la Aiud dar nici pe dumnealui nu l-a fortat nimeni, mai ales noi astia tampitii care nu stim de noi.
Până și pe Vlad Țepeș l-au otrăvit boierii la a treia domnie, nu vezi că e ceva viciat în modul în care au sfârșit conducătorii români.

Nu e prea mult totuși ? Cum să-ți dea Dumnezeu ceva dacă tu batjocorești diferiți lideri, normal că vei avea numai conducători care să te exploateze și să te țină sub un jug de fier că așa te comporți.

Citat:
Te tinem noi sa devii sfant? Sau esti deja si mai stai pe-aici de dragul nostru numai? Unde crezi c-o sa te duca mentalitatea asta plina de complexe de superioritate? La Judecata o sa dai vina tot pe noi? Te-a pus Dumnezeu aici, ia si fa ce te-a trimis sa faci ca sigur nu te-a pus sa te crezi mai bun ca toti. Nu-ti fac deloc bine gandurile astea, parerea mea! Vezi sa nu vina din cine stie ce neimpliniri ca de multe ori complexele de superioritate merg mana-n mana cu complexele de inferioritate.
Nu e vorba de sfințenie aici, e vorba de risipirea talanților, când ai atâtea resurse nu ai voie să mai ai oameni care dorm sub poduri sau prin gări occidentale ca să scape de sărăcie.