Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional
ÎnÈeleg că eÈti ortodox, că eÈti trădător Èi orice răutăÈi mai vrei tu să spui despre românii mei dar te îndemn să nu mai fi porc! Cel puÈin atunci când vorbeÈti cu mine.
Eu Èi-am vorbit frumos Èi pretind ca interlocutorul să discute civilizat.
|
La tine dacă-ți pune omul o oglindă în față te umpli de țâfnă tâmpă, nu vezi că e porcește să trunchiezi comentarii sa faci tu un comic de limbaj așa de clasa a 3-a ?
Ce trebuia să spun că suntem fruntea Europei când ai dotare feroviară mai precară decât în anii 80 ?
Când ai sute de politicieni și oameni care au fost în diferite poziții de decizie, în aproape 34 de ani, cercetați pt infracțiuni și furt.
Când încă alimentezi piața de carne vie din Europa și industria videochat la nivel fruntaș după 17 ani de la aderarea UE ?
Când ai Ècoli care pică, Èi nici măcar de niÈte amărâte de parcuri nu eÈti în stare să ai grijă, era o bucurie că după vreo 34 de ani de la revoluÈie, a reuÈit Piedone în sectorul 5 în Parcul Eroilor Sanitari la 2 paÈi de Opera Română Èi de Cotroceni, să facă o fântână publică Èi să reabiliteze o toaletă plus să pună niÈte vegetaÈie Èi irigaÈii.
Crezi că nu văd care e nivelul, dacă mergem la câteva licee de top Èi familii înstărite nu înseamnă că schimbă imaginea de ansamblu.
Citat:
Eh, mai au Èi alte popoare trădătorii lor.
Numa' grecii-s mai cu moÈ.
|
Nu am văzut atâta trădare, dă exemplu de 10 domnitori, lideri de alte națiuni ortodoxe care au murit ca ai noștri.
Citat:
Nu, chiar n-am văzut.
Vrei să dai trei exemple?
|
Nu ar mai trebui nimeni să plece din țară de sărăcie, să doarmă pe sub poduri, să accepte munci sub calificarea lor pe care nu le vor autohtonii, să se căsătorească cu cetățeni străini de foame.
Nu vezi că suntem în continuare făcuți cerșetori, nomazi,hoți prin presa lor nu doar în zona anglofonă, ci și în zona francofonă, sau zona spaniolă, de albanezi nu se vorbește așa, sau de bosnieci.
Până și jurnaliștii argentinieni au fost rasiști cu noi după cupa mondială din 94.