Citat:
În prealabil postat de RappY
Si ei tot la fel vad totul prin prisma materialismului istoric potrivit careia istoria decurge conform conflictului de posesie de capital dintre oameni. O viziune lipsita de duh, am avut si noi conflicte cu nestorianismul in aceasta directie. Sa crezi ca totul se rezuma la bani e o viziune intunecata a realitatii. Calugarii isi vand tot ce au si se lupta cu tentatii mult mai mari, n-au legatura cu banii care sunt doar una din multele arme ale lui Satana. Tu ai o obsesie cu asta, vezi confirmari in iluziile astea oriunde, vezi interese de parvenire in orice. Revino-ti in fire.
Cat despre trambitele tale, poti sa crezi ce vrei, dar le fortezi mereu in discutie ca si cand ar fi doctrina ortodoxa. Tine-le pentru tine daca te-or ajuta si duhovnicul tau te lasa. Tu esti cel ce faci prozelitism incercand mereu sa promovezi threadurile alea.
|
Nu tu ai redeschis subiectul Trambitelor ca sa lovesti? Nu tu mergi pe calea lui @gpalama? Nu tu vezi pe dos sustinand ca io fac prozelitism cand in mod evident tu ma provoci asa ca colegul de care vorbeam? Pe cine crezi tu ca pacalesti?
Si oare, nu tu esti cel ce negi evidenta negand insasi scriptura si sfintii care ne invatza ca banii si averea e radacina tuturor relelor si patimilor? Nu tu-L negi pe Domnul Hristos care pune deosebire si delimitare de mamona, un zeu al banilor, averilor si proprietatilor desarte, al desfranarii idolesti, rezultand de aici ca pofta banilor si banul-ochiul dracului e un duh rau subtil care se amesteca in toate si asa te atrage de te ia si de te pierzi dorindu-ti o pita, un loc de munca si un acoperish deasupra capului, respectiv o papushe gonflabila si niste filme si jocuri pline de grozavii si sarcasm?
Tu ar trebui sa-ti revi in fire, dragul Domnului Iisus, al meu mai putin, ca iata ma contrazici aiurea si nu te lasi, insisti sa te autodistrugi.
(Si ti-am zis,
Trambitele Apocaliptice sunt ale Domnului asa cum este scris la Apocalipsa, deci nu te juca (cu focul) spunand ca-s jucariile mele si ca vrei tu sa mi le strang si sa plec. Asa ca nu incerca aici sa ma scoti pe mine prostul care nu stiu ce fac si ce scriu si ce cred si altele cand ai venit abea de 1 luna pe acest forum. Vezi deci ca tu esti cel mandru care crezi ca le stii pe toate ca un infailibil (ortodox ce uita ca e si crestin), asa ca nu incerca sa o dai mereu la intors ca sa ma scoti pe mine gresit sau mai rau, pe smeritii si sfintii zilelor noastre, pe placutii Domnului.)