View Single Post
Vechi 03.10.2023, 16:56:46
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de RappY Vezi mesajul
Nu, tu ai pomenit de ele primul, nu mai stii sa citesti? Le-ai pomenit mai sus iar daca nu spuneam nimic de ele dadeam de inteles ca sunt de acord implicit cu ce spui tu caci tu le strecori mereu ca si cand ar fi parte din credinta ortodoxa. Eu nu vreau sa fiu vinovat pentru smintirea oamenilor. De ce sa imi fac pacate degeaba, n-am destule?
Dragul Domnului Iisus, mai putin al meu, nu vezi ca Penticostalul_Traditional le-a pomenit primul si io am scris apoi la subiect deviind si pe acolo daca le-a pomenit facand eu trimitere la ele printr-un link ca sa nu se creeze confuzie cu tot felul de neoprotestanti care vin si ei cu tot felul de trambite straine de Dumnezeu ca Ewald Frank-enstain ca sa te ia, si apoi tu te-ai luat de ele in sens negativ si de mine si iata nu te mai opresti ci continui sa lovesti si sa te arati vrednic de treaba asta murdara sustinand ca io fac sminteala si tu nu vrei sa fi complice.

Daca nu esti de acord e treaba ta, dar ca Trambitele sunt parte din credinta crestin-ortodoxa e foarte clar din moment ce viata lor virtuoasa si martirica a fost tinuta in ortodoxia-crestina si este scris despre ele in Apocalipsa si Domnul este cu ele si iata se scrie in Carte de aproape 70 de ani. Deci e drept sa crezi in mesajul lui Dumnezeu suflat prin ele si asta nu e sminteala ci sminteala si gresita si proasta precautie e sa nu citesti, sa nu primesti, sa nu crezi si sa te apuci sa defaimi si sa denigrezi ceea ce nu cunosti, ceea ce nu stii, ceea ce nu vrei sa cercetezi cinstit.

Spui ca nu vrei sa smintesti si sa participi la sminteala, sa nu fi complice, insa procedand astfel te faci singur vinovat caci nu stai linisttit deoparte ci negi si osandesti si prigonesti si astfel smintesti oamenii departandu-i de Cuvantul lui Dumnezeu despre care e scris in Apocalipsa si de care tu si altii ca tine, pripiti si foarte "precauti" va delimitati nestiind ce pierdeti si cate pacate va faceti ca "mari" ortodocsi mai putin crestini care sustineti ca stiti ca sa osanditi!

Inainte de a-ti da cu parerea citeste macar 1 an sau macar 1 luna din mesajele Cuvantului si apoi mai stam de vorba. Pana atunci ce rost are sa te dai ca stii tu mai bine ca oricine ca cica io smintesc pe altii sau ca Trambitele n-ar fi crestin-ortodoxe?... cand defapt tu esti cel ce smintesti! Stiu ca nu ma crezi insa candva in viitor te vei convinge, cand vei da cu ochii de Domnul aflat impreuna cu Cele 7 Trambite Apocaliptice ale Sale atunci sigur te vei smeri si vei inmarmuri!!!... vai tie va fi atunci, ca n-ai cercetat si n-ai vrut sa citesti si sa crezi, ca n-ai fost curios in sens bun, ca ai fost lenes si suficient si ca te-ai multumit sa osandesti si tu ca haita pripitilor dandu-te mare precaut ca liderii turmelor de pripiti care inchid usa in nas Pastorului cu Crucea, desi El e Capul Bisericii, iar o turma fara Pastor si fara Cap, unde crezi tu ca se duce?!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 04.10.2023 at 09:57:06.
Reply With Quote