View Single Post
Vechi 06.10.2023, 16:13:15
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de RappY Vezi mesajul
E un silogism cat se poate de simplu:

(1) Premiza: Exista o singura Biserica (scrie in Crez).
(2) Premiza: Aceasta Biserica este "Biserica Crestin-Ortodoxa" (afirmat de tine).
(3) Premiza: Doar acceptand trambitele ramai in crestin-ortodoxie (afirmat de tine).
(4) Premiza: Majoritatea ortodocsilor nu accepta trambitele (usor observabil).
(5) Concluzie: Din (1), (2), (3), si (4) rezulta ca majoritatea ortodocsilor nu sunt in Biserica.
Aproape corect. Ca sa fie adevarat si corect trebuia sa scrii concluzia in felul acesta: rezulta ca majoritatea crestin-ortodocsilor nu sunt in Biserica crestin-ortodoxa intreaga, (intrucat nu primesc proorociile Apocaliptice si implinirile facute prin Cuvantul suflat prin Trambite, sau primesc proorociile Apocaliptice dar nu si implinirile facute de Cuvantul lui Dumnezeu.)

Citat:
Daca nu vrei sa accepti aceasta deductie elementara, trebuie sa refuzi una din premize. Acea premiza va trebui sa fie (3).
Cu alte cuvinte, nu mai spune ca doar acceptand trambitele ramai in [crestin-]ortodoxie si spune ca tu ai decis pentru tine si nu mai da in Biserica Ortodoxa si ortodocsi ca-ti faci doar tie rau, mai ales cand tu insuti te impartasesti cu noi.
hmhmhm...

Vad ca nu esti serios. Ai "dedus" tu, ai judecat tu si iata dai tu sentinta ta pripita "aparand" prin ea crestin-ortodoxia de Trambite si de mine, crestin-ortodoxul cel care le crede ca fiind ele adevaratele Trambite Apocaliptice ale Domnului Iisus Hristos-Cuvantul, deducand tu ca prin credinta mea si in Trambite dau in ortodoxie si dau in ortodocsi. Si cum dau? Marturisindu-mi credinta crestin-ortodoxa si in Trambite dau in Biserica si dau in crestin-ortodocsi? Oare nu cumva necredinta ta si in Trambite da? Oare nu cumva necredinta ta si in Trambite si in Cuvant da in mine si in Biserica si in crestinii ortodocsi invatandu-i sa dea si ei ca sa nu creada si sa se apere asa ca tine de Dumnezeu? Pai Cuvantul suflat prin Trambite vine sa loveasca prin suflarea Lui in antihrism, in satanism, in patimi-adictii si in faradelegii si pacate si in paganismele de tot soiul si nicidecum in oameni, in crestini, in crestini-ortodocsi sau in Biserica crestin-ortodoxa. Deci nu io dau ci tu dai si nu io-mi fac rau ci tu-ti faci folosindu-te de mine si cu atat mai mult cu cat te impartasesti cu voi cei care nu credeti spre deosebire de mine care ma impartasesc cu Domnul Iisus Hristos-Cuvantul si mai putin cu noi si mai putin spre deloc cu ereticii si paganii.

Citat:
Citat:
Deci Biserica Domnului nu e Biserica Ortodoxa si atat ci e Biserica CRESTIN-Ortodoxa in care la loc de mare cinste stau si Cele 7 Trambite Apocaliptice ale Sale
Delir foarte grav. Imi pare rau ca ai ajuns sa spui asa ceva.
Dupa ce m-ai judecat ca pe un rau acuma ma si diagnostichezi (cu maxima competenta probabil) sustinand ca delirez si inca nu oricum ci foarte grav! Adica ma faci nebun, cu tupeu maxim.

Pai de aia ti se pare ca io delirez si nu tu bazat pe necredinta ta si a altora caci dumneata ai impresia ca locul de mare cinste in Cer le este oferit lor de majoritatea ortodocsilor. Tzeapa. Cinstea le-o confera insusi Imparatul Maririi si Adevaratul Dumnezeu si Biserica crestin-ortodoxa Cereasca Biruitoare a sfintilor care asculta si cred in Dumnezeu iar pe pamant, doar sfintii si drept-marturisitori care citesc, aud si cred si nicidecum tot felul de majoritati. Deci e evident ca nu io te mint si nu io delirez din moment ce daca prin Trambite sufla Dumnezeu Cel mai mare dar al tuturor timpurilor, Cuvantul Sau Cel preaiubit si preacredincios si sfant scriindu-se in Cartile Albe de aproape 70 de ani asa cum a propmis si a proorocit in Apocalipsa, atunci e clar ca Trambitele sunt la loc de mare cinste in imparatia Lui si in Biserica Lui crestin-ortodoxa vesnica!

Ce te doare si te nelinisteste defapt? Ca io cred si in Cuvant si tu nu si atunci vrei sa-mi demonstrezi mie si altora ca-s rau din moment ce lovesc, ca-s eretic sau nebun cu delir grav si ca io va silnicesc sa-L primiti cu forta si deasila, amenintandu-va io cu anatemizarea sau caterisirea? Pai io-s un biet mirean din poBOR fara nicio putere. Deci cine ar crede ca io am putere mai mare ca patriarhul si ca sfantul sinod al BOR ca sa fac ce vrea muschii mei? Nimeni!

Nu vezi deci ca nu io te excomunic si nu io te anatemizez ci ca tu faci prigoana asta inchizitoriala? Nu vezi ca tu ma judeci si ma faci nebun pentru ca tu nu vrei sa crezi, nu vrei sa citesti, nu vrei sa cauti si sa te lamuresti socotind ca stii tu mai bine ca oricine ca nu e de primit Cuvantul cu o infailibilitate vrednica de marele papalâc al marelui babilon care o sa va ia pe toti daca nu vreti sa ascultati sfaturile si povetele Domnului?

Ti-e lene sa citesti si sa audiezi si io-s vinovatul? Ma scoti eretic si nebun ca sa-ti satisfaci indolenta, suficienta, frica si lenea? Ma scoti ca lovesc si ca tu aperi? Nu pricepi ca e viceversa! Cuvantul apara si pazeste si voi care-L alungati si nu-L primiti si loviti in El va duceti ca fraierii singuri la pierzare sau cu toata haita necredinciosilor si potrivnicilor care creste de la o zi la alta?

Deci asa nu ramaneti in Biserica crestin-ortodoxa, pentru ca va apucati voi sa stiti cu infailibilitate beroica si cu inchizitie de mare papalâc si loviti si nu va mai opriti din lovituri pana va treziti afara, in intunericu cel mai dinafara, oricat va inchipuiti ca ati fi in interior linistiti in necredinta voastra. Singuri va taiati craca de sub picioare caci daca nu poti sa crezi atunci mai bine stai in banca ta si te rogi sa crezi si tu si nu dai sa te apuci sa faci pe altii sa mearga si ei dupa necredinta ta sustinand ca lepadand Capul bisericii si pe Cuvantul lui Dumnezeu o sa poti ramane in adevarul Adevarat al Duhului Sfant, calauzitorul spre insusi Cuvantul Mangaietor de la care Duhul primeste si ia ca sa dea Bisericii sfintilor.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 06.10.2023 at 16:45:45.
Reply With Quote