Citat:
În prealabil postat de Moroco
Cum ar putea deci sa aiba doua firi daca ar fi fost acolo doar Fiul Ipostas Divin? E clar ca a luat asupra Sa omul, s-a intrupat ca om din sf. fecioara Maria devenind si om intreg. Asta zic, ca nu era doar Fiul ipostas divin neschimbabil ci era si om intreg
|
Ti-am spus, nu stii despre ce vorbesti. N-ai o intelegere a termenilor, confuzi ipostasul cu firea, zici ca iti scot din context doar fiindca nu intelegi despre ce e vorba. Se vede din faptul ca repeti aceleasi prostii oricat ti-as explica. M-ai facut analfabet de vreo 5 ori pana acum cand tu nici nu intelegi lucruri elementare deja explicate de cateva ori. N-am ce sa mai adaug pe subiectul asta.
Citat:
sa cred ca o sa purceada din cineva ca mine pacatosul mai intai asa cum minti tu ca sustin io (...) sustinand ca io cred ca sunt deofinta cu Tatal si ca va purcede Duhul din mine primul?
|
1.) Arata-mi negru pe alb unde am zis ca ai zis ca o sa purceada din tine
mai intai sau
primul sau recunoaste ca minti chiar cand ma acuzi pe mine ca as minti sau as fi analfabet.
2.) Intrebarea este: crezi ca Duhul va purcede vreodata din tine sau nu? Daca raspunsul este afirmativ, nu mai imi raspunde si vezi-ti de treaba ta, nu te osandi singur afirmand prostii.