View Single Post
Vechi 18.10.2023, 19:09:22
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de RappY Vezi mesajul
Ti-am spus, nu stii despre ce vorbesti.
Rappyd ma condamni pripit si ma batjocuresti cu tupeu.
Io nu stiu despre ce vorbesc?

Citat:
N-ai o intelegere a termenilor, confuzi ipostasul cu firea, zici ca iti scot din context doar fiindca nu intelegi despre ce e vorba.
Confund ipostasul cu firea? Pai nu tu-l confundasi si ai sustinut ca Iisus e Fiul ipostas neschimbabil in ciuda faptului ca are si fire umana?
Pai daca si aia nu se poate schimba cum ar mai fi putut fi ispitit sau ce rost ar mai fi fost sa-si duca Crucea?

Citat:
Se vede din faptul ca repeti aceleasi prostii oricat ti-as explica.
Imi explici dumneata? Si io care credeam ca e o discutie, un dialog, cand colo era vorba de cineva care-mi dadea lectii. Mersi, dar Invatatorul nostru e Domnul Iisus Hristos-Cuvantul si nicidecum un anume Rappy de pe forum.
Oare nu cumva tu esti cel ce repeti prostii despre mine si despre ce scriu io in ciuda faptului ca nu scriu nicidecum ce repeti tu ca cica aia as scrie?

Citat:
M-ai facut analfabet de vreo 5 ori pana acum cand tu nici nu intelegi lucruri elementare deja explicate de cateva ori. N-am ce sa mai adaug pe subiectul asta.
Nu dragul meu, mai degraba al Domnului Iisus caci nu mai imi esti asa de drag, deci nu te fac analfabet ci doar te banuiesc de analfabetism functional in a avea buna credinta a dori si a putea pricepe ce scriu. A te face analfabet e altceva. Nu-mi permit asa ceva. Practic io zic doar ca ai dubla comanda fiind pus ca sa ma compromiti, fiindca nici tu nici seful tau nu credeti si in Cele 7 Trambite Apocaliptice si atunci necredinta voastra te orbeste complet si cauti sa ma scoti sectant sau eretic sau prost sau nebun sau nestiutor, confuziv.

Citat:
1.) Arata-mi negru pe alb unde am zis ca ai zis ca o sa purceada din tine mai intai sau primul sau recunoaste ca minti chiar cand ma acuzi pe mine ca as minti sau as fi analfabet.
Doamne fereste sa mint, pai nu ai zis exact asta insa asta se poate deduce ca afirmi cand ma faci dus cu pluta, ca sunt deofiinta si ca din mine o sa purceada... etc. Acolo doar ti-am tradus batjocura ta, explicitand cam unde bati cu insinuarile distractive pe seama mea. Ti-am zis ca doar te banui de analfabetism functional intentionat, nu ca ai fi analfabet! Esti un tip foarte studios si elevat insa...

Citat:
2.) Intrebarea este: crezi ca Duhul va purcede vreodata din tine sau nu? Daca raspunsul este afirmativ, nu mai imi raspunde si vezi-ti de treaba ta, nu te osandi singur afirmand prostii.
Nu e vorba de mine, ca din minte purced deocamdata doar pacate, rautati si pofte rele ci e vorba de ce cred ca e scopul suprem final maxim si Fericit: Purcederea si din sfinti.

Ti se pare ca a afirma care este scopul suprem al oricarei fapturi ce cauta pe Dumnezeu ca ascultand si crezand si smerindu-se sa ajunga sa fie candva ca Dumnezeu este o prostie?

NU io am inceput polemica ci dumneata si cu MineaPeter, pentru ca necrezand si in Trambite ati gasit prilej sa ma compromiteti. Oare nu de aia ma tot persiflezi scotandu-ma in toate felurile invartind cuvintele mele ca sa iasa ce vrei tu? Nu de aia te joci cu dialogul in sens negativ, doar pentru ca nu vrei sa crezi nicicum si in Cuvant? Decat sa citesti, sa cercetezi, sigur ca ti se pare mai simplu sa-i compromiti pe cei ce cred facandu-i in toate felurile. Nu-i asa?

Si daca as spera la purcederea Duhului si din mine ca din Tatal ca scop suprem maxim oare as gresi? De ce as gresi avand acest scop suprem maxim: Purcederea? Ti-e frica de purcedere pana acolo incat o socotesti un lucru rau? Pai atunci din Tatal de ce e bine sa purceada Duhul Sfant daca asta e ceva rau?

Nu ti-e clar ca tu esti cel fricos care de frica jigneste, rastalmaceste, se pripeste, acuza si osandeste? Mie mi-e clar deci ca tu esti cel ce ar trebui sa nu se pripeasca si sa se opreasca din acuzatii si din dialog fiindca numai prostii compromitatoare se dovedeste ca face si nu doar ca scrie. Sau dumneata nu stii ca n-ai voie sa judeci pe nimeni si nici sa-l faci pe fratele tau crestin-ortodox prost sau nebun, adica dus cu pluta fiindca atunci esti vrednic de focul gheenei? Crezi ce a zis Domnul? Respecti?

Iar a fugi de dialog sustinand ca eu te haitui cu raspunsurile mele la acuzarile tale este o copilarie lesne de dovedit din moment ce dumneata imi aduci mereu acuzari si osandiri si diagnostice facand in acelasi timp afirmatii infailibilie, culmea la tot felul de propozitii trunchiate, scoase din context, ca sa rezulte altceva din ele, adica aduci pe tapet tot felul de ciudatenii absurde pe care te straduiesti sa le contrazici cu superioritate... penibila... ca sa rezulte necunoasterea mea, foarte penibil sa incerci asta din moment ce prin asta dai mereu dovada de analfabetism functional sau de rea credinta sau de rea vointa avand probabil dubla comanda oculta bazata pe necredinta ta si in Cele 7 Trambite Apocaliptice.

Stiu ca nu-mi dai dreptate desi asta-i evidenta ce se poate observa recitind dialogul, asta-i crudul adevar pe care-l poate constata oricine oricat ai incerca sa negi.

In concluzie, te pripesti si sari Rappyd sa ma compromiti luandu-te dupa altii, cazand in siajul vrajelilor lor, fiindca nici tu nu crezi, stii tu in cine, si nici nu vrei sa citesti ca sa crezi ci gasind prilejul inhaitarii iti zici ca mai bine condamni... banuiesc ca din lene duhovniceasca, findca orice om de buna credinta cu scaun la cap ar cerceta indelung, s-ar sfatui si abea apoi ar afirma cate ceva, de folos altora.

Nu-i asa ca-i mai usor sa condamni decat sa cauti, sa cercetezi, sa citesti, sa rumegi, sa intelegi, sa respecti si sa crezi? Nu-i asa ca-i mai usor sa nu vrei sa crezi si sa nu vrei sa primesti Darul Cel mai mare al tuturor timpurilor pentru veacurile de acum si din urma, Cuvantul lui Dumnezeu?
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 18.10.2023 at 19:43:04.
Reply With Quote