Dragul Domnului Iisus, al meu mai putin ca alta data pentru ca nu esti cinstit cu mine..., mai inainte de a-ti raspunde, nu crezi ca ai face bine sa cercetezi ce am scris ca sa intelegi ce spun folosind propozitia, fraza, paragraf, contextul postarii, subiectul la care ma refer si abea apoi sa te apuci sa gasesti paie in ochii mei in timp ce in al tau se afla barna?
Te rog analizeaza ce spui tu ca am scris io si o sa vezi ca nu spun ce scoti tu in evidenta trunchind texte si dezbinand propozitii ca sa ai ce pricepe tu complet fals si aiurea pana acolo incat sa te apuci sa corectezi prostiile din capul tau in care a invins orbirea necredintei tale.
Reciteste ce am scris, da-ti seama ce inteleg io din text si ce citesti tu si ce crezi tu ca as fi scris sau as fi spus si reconsiderandu-ti parerea ca sa nu te pripesti, posteaza abea apoi insa fara interesele bolii tale profesionale, a interesului tau prozelit (-de aici a sters-)ortodox pripit de unde cel rau a sters numele de crestin!
Te las o ora doua sa-ti reconsideri analiza si acuzatiile!
Hai sa nu purtam un dialog al pripitilor si al celor cu analfabetism functional datorat putorii duhovnicesti si al fricii de gresala ce da in frenezie disperata. Ce zici? Vrei sa dialogam sau sa facem pe inchizitorii ca sa ne dezvinovatim si sa ne ascundem pacatul?
Moronc Ek Ulaș înVaț leppăd∈L UM Eju glu( fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa
Last edited by Moroco; 19.10.2023 at 12:34:53.
|