View Single Post
Vechi 19.10.2023, 15:17:25
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de RappY Vezi mesajul

Nu te-a osandit nimeni, ti s-a spus ca afirmatiile tale nu sunt ortodoxe. Faci ce vrei cu informatia asta. Eu iti doresc sa te aiba in grija Bunul Dumnezeu si toate cele bune.
Buna poanta asta cu vorbirea impersonala, ti s-a spus, ti s-a aratat, este o formulare gen BNR cand se declara ca cica rezervele BNR au scazut iarasi cu vreo cateva miliarde, de parca nu e nimeni responsabil de incompetenta, minciuna, spolierea banilor publici, ci iata cica ei s-au evaporat si ne informeaza ei ca avem mai putin cu cateva miliarde nefiind nimeni de tras la raspundere pentru paguba asta imensa.

Afirmatiile mele sunt mult mai crestin-ortodoxe decat par la prima vedere. Cei ce ma tot ”corecteaza” sunt in general niste oameni pripiti care imi gasesc pete in soare si paie in ochiul cel drept doar pentru ca ei necrezand si in Trambite, din motive ”ortodoxe” fireste, vor sa ma scoata eretic, sectant, sau afara din Biserica si de acolo tot circul lor si toata dorinta de inhaitare ca sa ma linseze si sa se scape de mine in loc sa se scape de necredinta lor si sa caute daca nu cumva io am dreptate in ceea ce zic.

Din nefericire pentru ei infailibilitatea crestin-ortodoxa imi apartine. Insa desi doar io am dreptate in ceea ce spun nu ma crede nimeni si toti ma condamna. Nimeni nu mai cercetaza ci toti se duc dupa fenta si dupa vrajelile mortodocsilor ce se cred ei infailibili, chiar mai infailibili ca papa sau ca protestantii si neoprotestantii, care prin mandria infailibilitati lor pripite duc turmele spre prapastie, in prapastia ecumenica a tuturor amestecurilor lumesti si paganicesti pacatose si prea patimase, idolesti gen slujire la statuia libertatii sau la zeita ce umbla legata la ochi cu balanta in mana caruia i se aduc jertfe de scalpuri de politicieni ca sa se mimeze lupta cu coruptia, sa aiba serviciile si politia o justificare pentru salariile si pensiile nesimtite din magistratura ce slujeste politrucii vanduti satanei ce conduce lumea prin slugile lui cele mari, ”vrednicii” ipocriti de prin cotloane ce primesc si dau mai departe dubla comanda ca sa mearga politicile lumii, in toate statele controlate de ei, in directia dorita de seful suprem, mamona, asa ca intro conspiratie ”inexistenta”, conspiratia slujirii la sclavia pacatului=moarte si a tuturor greselilor fatale ce te baga in sclavia vesnica a patimilor si adictiilor cele mai pagane si mai rele.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 19.10.2023 at 15:23:11.
Reply With Quote