Citat:
În prealabil postat de victor.r
Din total un mare procent divorteaza.
DE CE?
|
Lipsa principiilor asta cred ca ar fi raspunsul pentru rata divorturilor in crestere. Oamenii tin seama tot mai putin de:
1. ceea ce spunea Iisus ca cine isi lasa sotia ii da acesteia prilej sa preacurveasca
2. cel care isi ia o sotie lasata de barbat, preacurveste (Iisus)
3. Dumnezeu uraste despartirea in casatorie (cum spune El prin unul din prooroci)
Ce mai inseamna pentru multi principiile, cand beneficiile par atat de atractive? Pentru o fata un barbat divortat poate parea copt, sau invers... desi asta e un fel de furt. Lipsa principiilor vine din lipsa ascultarii, si poate ca de multe ori lipsa ascultarii se vede si in celelalte relatii cum ar fi Dumnezeu-om, parinti-copii, sef-subordonat, coleg-coleg, etc. Daca un om va fi in aceste relatii fair play, atunci el va fi si in relatia sot-sotie, si invers.
Citat:
În prealabil postat de victor.r
Eu am sentimentul ca iubirea devine o anexa.
|
Iubirea exista, si mirelat cred ca are dreptate cand spunea ca de multe ori oamenii nu o vad, sau nu o cauta acolo unde trebuie. Si chiar daca iubirea intarzie sa raspunda in celalalt, noi trebuie sa incercam sa imitam iubirea lui Dumnezeu, care este un dar pe care El l-a dat fara ca noi sa meritam, pe cand noi eram inca cazuti in pacate.