Citat:
În prealabil postat de Moroco
Sunt interesat sa pricepeti ca VB e o somitate in materie cenusie in ce priveste crestin-ortodoxia si ati avea ce invata de la textele lui daca n-ati fi tulburati ca si cei atinsi de turbarea inclestata ce vine de la idoli, de la mamona... caci pentru ce altceva ati vrea sa trageti in mesager daca nu pentru bani facuti usor, sau mai mult, pentru a ajunge la placeri fara munca si fara cheltuiala crezandu-va jmecheri si realizatori de profituri doar din latrat?
|
Vasile Bănescu nu e o somitate și nici un titan al teologiei, nu l-am văzut să poată discuta chestiuni elaborate din dogmatică sau lucruri mai greuțe, el ce face e să ia diferite teme sociale și să le discute excesiv de pompos, să te îndoape cu neologisme ca să-ți arate cât de elaborat e el și cât ești tu de inadecvat.
De fapt doar frustrații vor să-ți arate cât de multe știu ei și cât de puțin știi tu.
Nici nu are inteligența unui purtător de cuvânt, funcția asta presupune să nu desfaci firul în 4 ca să nu stârnești alte subiecte, să te faci înțeles de publicul cu calificare medie, să fii concis, să fii nonconflictual și să stingi conflicte, să nu fii intrigant, arogant șamd cam la toate omul e total în partea ailaltă.
La bază e doar un director de grădiniță, umflat pe un post pe care ar fi mai bun un preot profesor.
Ce mă deranjează la el e că umflă un salariu nesimțit de mare, nefăcând mare lucru, între el și un bugetar plătit exagerat de mult, raportat la aportul adus în economie, nu e nicio diferență, e un birocrat sistemist.