Citat:
În prealabil postat de Demetrius
Oare dptdv discernamant inseamna "de-ce-nu"?
|
Nu doar asta inseamna discernament, dar da, trebuie sa existe un motiv de-ce-nu.
Citat:
Adica: De ce n-ar veni Iisus a doua oara cu pasaport digital?
|
Pai si nu stii sa raspunzi? Pentru ca nu-i trebuie, ce sa faca cu un pasaport digital? Crezi ca vine cu avionul?
Citat:
Ideile lui Iisus sunt absurde astazi.
|
Nu sunt, nu vor fi niciodata ca traim in lumea creata de Dumnezeu. Lumea functioneaza conform "ideilor lui Iisus".
Citat:
33. Acestea vi le-am grăit, ca întru Mine pace să aveți. În lume necazuri veți avea; dar îndrăzniți. Eu am biruit lumea.(In16,33)
|
Ce treaba are asta? Crezi ca biruiesti lumea plangand de fiecare data cand e folosita tehnologia? Nu, asa esti biruit de lume daca eviti tehnologia orbeste. La noi monahii si manastirile imediat au preluat tiparul cand a aparut si au copiat cartile patristice.
Uite, chiar acum am terminat de digitizat un articol despre literatura bisericeasca romaneasca:
https://ro.orthodoxwiki.org/%C3%8Enc...3%A2ne%C8%99ti
Sunt vreo 5.000 de cuvinte acolo. O buna parte din el a fost facut prin OCR folosind inteligenta artificiala. Daca-l scriam de mana imi lua de vreo 5-10 ori mai mult timp probabil. De ce sa nu folosesc tehnologia daca poate fi utila?
Nu vad pericolul prezentat de codurile QR, daca voi il vedeti spuneti-mi si mie.