View Single Post
Vechi 30.11.2023, 08:29:11
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de RappY Vezi mesajul
Nu doar asta inseamna discernament, dar da, trebuie sa existe un motiv de-ce-nu.
Nu trebuie sa existe niciun motiv fiindca daca veghezi cu cuget curat, atunci iti dai seama ce urmari decurg din toate cele ce se petrec in jurul tau.

Citat:
Pai si nu stii sa raspunzi? Pentru ca nu-i trebuie, ce sa faca cu un pasaport digital? Crezi ca vine cu avionul?
Tu, fiind deschis la tehnologiile ultimei ore, Il astepti sa vina cu drona (pe norii cerului). De ce nu?

Citat:
Nu sunt, nu vor fi niciodata ca traim in lumea creata de Dumnezeu. Lumea functioneaza conform "ideilor lui Iisus".
Corect, dac-ai pus ghilimele...
Nu, asta nu-i lumea creata de Dumnezeu, asta-i cea pe care "uraciunea pustiiri" si-o pregateste si pe care (din pacate) popoarele o imbratiseaza (ca tine) si din cauza asta va suferi ca pe vremea lui Noe.

Citat:
Ce treaba are asta? Crezi ca biruiesti lumea plangand de fiecare data cand e folosita tehnologia? Nu, asa esti biruit de lume daca eviti tehnologia orbeste. La noi monahii si manastirile imediat au preluat tiparul cand a aparut si au copiat cartile patristice.

Uite, chiar acum am terminat de digitizat un articol despre literatura bisericeasca romaneasca: https://ro.orthodoxwiki.org/%C3%8Enc...3%A2ne%C8%99ti

Sunt vreo 5.000 de cuvinte acolo. O buna parte din el a fost facut prin OCR folosind inteligenta artificiala. Daca-l scriam de mana imi lua de vreo 5-10 ori mai mult timp probabil. De ce sa nu folosesc tehnologia daca poate fi utila?

Nu vad pericolul prezentat de codurile QR, daca voi il vedeti spuneti-mi si mie.
Codurile ti-au fost bagate subtil(incet-incet) in subconstient ca fiind utile in mai multe aplicatii care, datorita comoditatii ti-au "corupt" inima sa lucrezi mai comod si simplu(de 5-10 ori mai rapid) si sa nu vezi limpede urmarile dezastruoase de care va fi foarte greu sa te mai feresti; adica sa te feresti de transformarea identitatii tale intr-un simplu cod numeric identic cu cel al "antenei" alcatuite in trupul tau prin aranjarea elementelor injectate prin "vaxin", cu ajutorul careia vei fi urmarit si inregistrat continuu si prin care vei fi "copiat" fara sa stii si fara sa vrei, si astfel(daca e necesar pentru interese de care habar nu ai) sa fii condamnat pe dovezi solide(amprente, inregistrari video si marturii directe) la orice pedeapsa le convine interesatilor.

La Ce treaba are asta? raspunde Hristos ucenicilor: sa traiasca pe lumea asta ca si cum nu ar apartine de ea, ci de lumea de dincolo, de cea vesnica, pentru ca altfel vor fi biruiti de lume si de problemele din ea.
Societatea omeneasca este simbolizata de apa marii si in fapt Iisus a biruit lumea rastignindu-Se, iar simbolic mergand pe apa marii.
Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru)

Last edited by Demetrius; 30.11.2023 at 08:34:26.
Reply With Quote