Citat:
În prealabil postat de RappY
E rău codul QR de pe Catedrala Mântuirii Neamului?
|
Se pare că Da!
Am dat jos Codul QR de pe Catedrală! Patriarhul ne-a auzit și a îndreptat eroarea - FOTO. ActiveNews se ține de promisiune: susținem Catedrala Mântuirii Neamului!
Din articol:
O decizie stranie a Patriarhiei a fost semnalată redacției de către cititorii ActiveNews: pe Catedrala Mântuirii Neamului, rebotezată de Vasile Bănescu „Catedrala Națională”, s-a instalat un mare COD QR. Ba chiar mai multe. Să fie!
În câteva zile presa de limbă română dar patronat străin de România a relatat pozitiv sau chiar laudativ acțiunea pripită.
Criticile noastre constructive au avut efect.
Patriarhul a decis îndepărtarea banner-ului uriaș, fără de folos, nici materialicesc, nici duhovnicesc, ba chiar dimpotrivă.
Acum
simbolul „Marii Resetări” e jos, într-o ladă de gunoi, sperăm, definitiv!
De întristare, înainte de a afla minunea, ActiveNews nu a mai semnalat nici măcar împlinirea a cinci ani de la sfințirea Catedralei Neamului, pentru care ne-am rugat și pe care, după puteri, am susținut-o, fiecare dintre noi și cititorii noștri, suntem convinși.
Nu puteam să mai scriem la 5 ani de la sfințirea Catedralei
fără să amintim și negul canceros al erei Lagărului Electronic răsărit pe ea, deși sinistrul Cod QR făcea trimitere către site-ul de donații PictămCatedrala.ro.