Citat:
În prealabil postat de Iorest
Nu te mai lua după David, omul strecoară jumătăți de adevăr și manipulează e expert în asta.
|
David le rasuceste mereu stiu, vezi si mai sus ca imediat a incercat sa se asigure ca ramane discutia la IPS Streza. Dar asta nu inseamna ca nu exista si lucruri adevarate.
Citat:
Simion a spus că ar da drept de cetățenie la cei care fac dovada că au strămoși români, sunt o grămada prin alte țări care au rădăcini românești, ce vrei să-și nege rădăcinile ?
|
De ce folosesti limbaj emotional, "sa-si nege radacinile"? Nu ma intereseaza ce-si neaga sau afirma ei, aici e vorba de dat drept de vot unui milion de oameni care nu au nicio treaba cu Romania de mult timp. Eu nu am incredere in sistemul lor de verificare a asa-zisilor "stramosilor romani" si nici in loialitatea lor fata de Romania. Ar fi un dezastru sa dai drept de vot atator straini, nu o sa votez pentru asa ceva. Daca vrea sa prioritizeze Romania si romanii din imprejurimi din Europa, da. Daca vrea sa prioritizeze "romanii" din Israel, nu ma intereseaza proiectul lor si sa fie sanatosi.