Subiect: dragostea
View Single Post
Vechi 22.10.2006, 20:06:25
Va_iubesc Va_iubesc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.09.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de jeniffer
"discutata cu Dumnezeu si cu duhovnicul", chiar se considera ca se discuta cu zeul crestinilor?
Draga Jeniffer,

Evident ca se discuta cu Dumnezeu, prin rugaciune. Ca nu suntem noi suficient de curati sa-I auzim raspunsul, asa e, dar cel putin Ii spunem problemele noastre ca El sa stie ca ne punem nadejdea in El si sa ne ajute (in cazul rugaciunilor de ajutor). Fiindca Dumnezeu este atat de smerit si ne respecta libertatea noastra, incat nu poate sa intre in viata noastra daca noi nu-L acceptam.

Stii, nu vreau sa te simti lezata, dar cred ca ti-ar prinde bine sa citesti cateva notiuni de credinta ortodoxa, Biblia, etc. Informatii pot fi gasite chiar si pe site-ul acestui forum. Nu mi se pare normal sa-l alertam pe administrator sa-ti desfiinteze contul, desi se pare ca esti atee si am fi indreptatiti, fiindca e un forum pt crestinii ortodocsi. Noi dorim ca tot omul sa inteleaga si sa simta bucuria pe care noi o avem prin El, Domnul si Dumnezeul nostru. Te-as ruga sa nu ramai indiferenta la posibilitatea de a intelege Cine este Dumnezeu si ca nu te afli in povesti cu "zei si zmei".

Elena
Reply With Quote