Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional
Ortodocșii nu sunt creștini.
Sunt ceea ce Biblia numește "lumea".
Problema e că tu judeci mult mai rău pe creČ™tinii penticostali Č™i nici măcar nu-Č›i dai seama.
Normal că ai. O sumedenie.
Că aČ™a e lumea care nu-L cunoaČ™te pe Dumnezu: plină de păcate grele.
Ce-ti mai place să predici altora, Ioreste.
Dar tu stai pe PC mai mult decât sărmanul păcătos Adr.iu91.
|
Eu descriu.
Tu te crezi fără păcat? Vezi că faci păcatul mândriei la greu.
Dumnezeu nu vine pentru cei drepti, ci pentru cei păcătosi, adică pe păcătosi îi cheamă la mântuire. Să citesti pildă vamesului si a fariseului! Si să te gândesti bine la felul cum ai răspuns tu aici.
Biserica Penticostala nu aduce cu nimic valoare, nu te mai Lauda atâta, tu cel fără de păcate. Nu exista Duhul Sfânt în acele biserici. Este ZERO! Că dansati si cântati muzica aia nu semnifică nimic. Poti să dansezi si sa cânti si la concerte de trupe faimoase, E tot egal cu zero.
La cat de mult au căzut protestantii începând cu Martin Luther nu E nici de mirare felul cum se comporta. Noi trebuie să ne apărăm când vă luati de noi.
Imi dai lectii de smerenie, dar esti arogant de mama focului. Tu nu ai recunoscut că faci păcate, asta e grav. Si pentru că nu recunosti că faci păcate si te consideri drept, din nou îti recomand să citesti pilda vamesului si a fariseului. Dumnezeu sa te ierte că nu stii ce faci!
Nu ai cunoscut deloc Taina Spovedaniei, Taina Împărtăsaniei si Taina Maslului, dar inca ai timp sa revii la Ortodoxie. Dumnezeu sa te Lumineze!
Eu nu mai răspund pe acest thread. I-am transmis tot ce ii trebuie penticostalului. Intoarce-te la Ortodoxi până nu e prea târziu. Intoarce-te la Dreapta Credintă!!!