View Single Post
Vechi 15.12.2023, 17:02:42
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional
O, nu!
Colegul Adrian este pe deplin omul (g)lumii, un fariseu cat de poate de umflat de mândrie că el tine post, inclusiv post negru o data pe saptamana si că se roagă des si că se duce vinerea la maslu lu Sf. Spiridon cum te duci si tu la Sf. Mătusica Virginica.

El cică nu e ca penticostalii păcătosi fată de care are o mare dispretuire si îi sunt tare antipatici.
Zici dumneata, stii dumneata. Cine te informeza?

Citat:
Cred că e cel mai mare fariseu de pe forum.
Bine, în afare tine, care esti mai vechi.
Sa fim seriosi.
Ca zici de mine, de inteleg.
Stiu ca va doare adevarul pe care-L marturisesc. Ma iarta, nu vreau sa va silnicesc sau sa va amenint cu ceva ca din pricina durerilor sa faceti voia mea sustinand ca ar fi voia Lui Dumnezeu. Din partea mea sunteti complet liberi si nu va sperii cu nimic. Poruncile Domnului io am datoria sa le implinesc si nicidecum altii. Nu va cer nimic. Eventual doar sa ducem aici un dialog pasnic, onest si cu buna credinta. Dar nu numai voua ci oricui ma interpeleaza provocator.

Citat:
Citat:
În prealabil postat de Moroco
Sesizezi deci duhul mamoniac infiltrat in sufletul si inima sa caruia ii slujea avand impresia ca aduce slava Domnului in Templu?
O da, se vede clar cum vi se furisează în inimi si v-a si inhatat.
Nu va dati sufletul! Nu va tot dati sufletul!
Tzi-am zis ca nu trebuie sa va dati sufletul mamonei si stintei infailibile, adica slavei duhului rau si pacatos caruia ii spuneti voi Isus gandindu-va ca e vorba de Cel de acum 2000 de ani. Ala caruia ii dati voi inima, viata, trupul-pamantul si sufletul e antihristul si mandria e slava lui si pe duhul ala rau si mincinos il slujiti si de aia va recomand sa vedeti acest film (inlocuind pe ”Maria” Mariei din Banfield din New England cu Isus al vostru) ca sa va dati seama ca ar trebui sa va treziti pana nu e prea tarziu, revenind la Calea crestin-ortodoxa, adica la adevaratul Iisus mergand frumos pe Calea Lui dupa sfinti spre Cuvant!

”Unde Dumnezeu face o Biserica, imediat langa, diavolul deschide o capiste si un bar!”... ca sa puna botul fraierii ipocriti trufasi din interior, de la mijlocul adunarii ca cica ei ar fi sfinti infailibili, vrednici, multumind pe sfinvers, contra pocaintei, asa ca fariseul ce se demoniza plangandu-se de vamesul ce-si batea pieptul pacatos neindraznind nici ochii sa-i ridice spre Cer.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 15.12.2023 at 17:31:04.
Reply With Quote