Citat:
În prealabil postat de Adr.iu91
Te inteleg, man. Dar sa nu comparam comunismul cu asta :))). Eu vreau pace si liniste atat! Asta imi doresc pace si liniste, nu scandal si atacuri la persoane.
Un mediu placut pentru toate persoanele bune, asta imi doresc!
Ti-am zis mesajul acela al lui, era de ajuns: "cum trebuie sa ne comportam, cand a mentionat de smerenie", nu dupa aia sa includa si atacul la persoana tot in mesajul acela.
In fine!
|
In dialogul teribilist infailibil e vorba mereu de cine are dreptate si pentru dreptatea asta unii sunt gata sa mearga pana in panzele albe murind cu dreptatea in mana in incercarea de a distruge pe altii, nelasand niciodata sabia ridicata din maini avand impresia ca apara infailibilitatea ortodoxiei si daca produc o gresala sau o minciuna sau ceva rau, se lupta s-o credibilizeze si s-o scoata ca fiind buna avand impresia ca daca cad ei cade si toata ortodoxia odata cu ei asa ca se sacrifica sa minta cu infailibilitate pentru ortodoxie. Nu trebuie daca gresesti decat sa te umilesti si sa te smeresti recunoscand asa ca mine, ca da, nu-s Dumnezeu ci un biet fariseu ce se crede mare si infailibil fiind penibil si neinteresant, not funny at all, oricat invarte vorbe ca sa para ca stie ce spune si ca ar avea la baza multe vrednicii. Decat o putoare prea mult scriitoare in desert asta sunt si nimic altceva. Daca am inselat pe cineva care s-a lasat pacalit atunci imi cer iertare. Nu sunt sfant ci pacatos si betiv. Atat.