View Single Post
Vechi 17.12.2023, 02:24:25
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adr.iu91 Vezi mesajul
Nu e bine sa exagerezi exact, dar trebuie sa iubim animalele. Se spune ca cine iubeste animalele au un suflet bun.
Totuși animalele sau necuvântătoarele îți cam fac pe plac pe când omul te irită, te poate jigni șamd, deci acolo unde e mai greu de fapt e trăirea reală, să suporți lucruri grele nu să ai ceva lângă tine care e dresat după tine că-i dai o farfurie cu mâncare.

Citat:
Am o prietena care ia animalele abandonate si le ingrijeste la ea acasa.
Uneori nu e bine să iei animalele de pe stradă că poate le rupi de mama lor și le agravezi starea.

Citat:
Intr-adevar veganismul e un pic extremist, curent promovat din America, mai ales mentalitatea de a spune ca nu mananc carne, pentru ca si animalele au dreptul la viata.
Știu oameni care n-ar putea rezista o zi fără să mănânce carne, i-am văzut chiar mâncând carne crudă în post, așa de poftă lua câte o bucățică de carne măcinată și sunt alții care sunt în partea cealalată, le-a venit din greșeală la livrare pizza cu carne și au aruncat-o la gunoi.