Citat:
În prealabil postat de Adr.iu91
in cine sa mai ai incredere, Iorest?
|
Nu mai avem ce pierde, dacă votăm tot PNL/PSD/USR, sau nu mergem la vot și le facilităm victoria electoratului lor - fie prin neprezentare / fie prin anulare vot, nu ne vom învârti decât în același ciclu al durerilor și ne vom dezintegra ca neam.
E vorba de Terheș, profesorul de drept Piperea, profesorul Avram Fițiu care se pricepe la agricultură, chiar și Peter Costea știe legi, vorbim de o listă imbatabilă, dacă iei om la om cu politrucii din PNL/PSD/USR de pe locurile eligibile.
Chiar vreau să luăm head to head ca la tenis listele de la Europarlamentare, primii 8 și vedem, că sunt unii împuțiți care au 3 mandate minim de la PNL și PSD și cel mult au votat împotriva României și s-au îmbogățit.
Citat:
Nu imi place comportamentul asta al lor deloc. Pnm....se apropia Craciunul si lor le avea chef de scandal in parlament....is a big NO-NO!
|
De fapt, Șoșoacă s-a luat de Simion, nu invers, ea are interes să fure cât mai mult electorat AUR fiindcă AUR e la 20% (în sondajele controlate pe care vor să le dea PSD/PNL pe piață, în alea reale e la un 25% cât avea și PRM în ascensiunea maximă).
Deci ăla mai mic caută să se agațe de cel mai mare, nu invers, Șoșoacă și-a făcut un partid după cultul personalității SOS - n-am mai pomenit în România să-și facă cineva partid după primele 3 inițiale ale numelui, plus că l-a băgat pe soțul ei pe liste.
Șoșoacă inconștient sau voit, de fapt scârbește lumea să nu mai iasă la vot, în loc să convingă cât mai mulți neutri să vină.
Citat:
Am o cunostinta din familie, care a fost contabila la partidul AUR, dintr-o localitate din judetul Constanta, si mi-a spus de pe acolo din spatele filmarilor, cei de la AUR se gandesc pentru ei sa faca rost cat mai multa de notorietate. Nu e cu nimic diferit fata de alte partide. Nu mai e la AUR aceasta cunostinta, e la Partidul Forta Dreptei.
|
Forța Dreptei nu are nici 1%, e partid de tinichea ca să mai negocieze și Ludovic Orban niște sinecuri, Iudovic e un expirat, el a băgat amenzile alea mari în pandemie, a speriat lumea cu izolete, a interzis Floriile și Paștile, a început să risipească avutul public, a închis afaceri particulare - derapaj economic iliberal.
Paradoxal lumea dă vina doar pe Câțu, dar Iudă Orban e la originea ticăloșiilor pandemice.