View Single Post
Vechi 31.12.2023, 12:36:29
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
S.O.S. in alfabetul Morse e un semnal de alarma, nu e nume personal.
Asta e explicația oficială, în realitate SOS - vine de la Șoșoacă, e atât de măcinată de propria imagine că și numele și-l pune în sigla de partid.

Până și pe felicitarea de Crăciun e plasată deasupra stelei din Bethleem și a dat share la așa ceva la ea pe pagină:

https://www.activenews.ro/opinii/Cra...-inalte-186484

Mai rar mi-a fost dat să văd atâta kitch.

Citat:
Mie mi se pare chiar de mult bun simt sa fie sotul ei pe lista imediat dupa ea fiindca a sustinut-o mereu in vorba si fapta, plus ca in discutiile lor au avut o coloborare constructiva; in afara de sotul ei cine a fost totdeauna alaturi de ea? Increderea dintre ei nu este de natura politica, e mult mai solida.
Atunci cum rămâne cu meritocrația și cu lupta cu nepotismul din PSD și PNL, dacă tu faci același lucru.

Îmi aduc aminte ce criticat a fost AUR că la Constanța soții Aelenei au intrat amândoi, atunci nu aveau oameni să umple listele, acum dacă ar repeta aceeași greșeală ar fi ceva de netrecut cu vederea, fiindcă au și oameni, nu mai sunt chiar noi să facă greșeli de novici.

Citat:
Ea si Terhes sunt singurii care niciodata nu s-au facut de cacao.
Ea nici nu se știe dacă intră în Parlament, că și Alexandru Cumpănașu făcea circuri pe facebook și avea 20.000 de oameni pe live, dar la Prezidențiale în 2019 a luat în jur de 200.000 de voturi.

Deci nu înseamnă neapărat audiența că e vot, poate lumea se uită la tine să vadă cât poți întinde măsura, nu că te apreciază.