Citat:
În prealabil postat de RappY
Claudiu Târziu a fost devotat Sfinților Închisorilor toată cariera, în anii '90 avea cenaclu cultural numit Radu Gyr. Are o carieră imensă în slujba acestui ideal, nu poate fi ignorat trecutul său și cu siguranță dă un avantaj partidului AUR în fața oricărui alt partid.
|
În ce îl privește pe Târziu, aș vrea să spun că revista „Rost” pe care o edita, la care el era director, era în marea majoritate scrisă de alții, nu de el; avea și el niște editoriale sau articolașe, însă marea parte a conținutului, a articolelor nu îi aparținea. Asta nu înseamnă că n-a avut merite, însă opinia mea este că el a încercat să își supraevalueze aceste merite. (Am și acum numere ale revistei respective, din 2006, știu ce vorbesc.)
Iar în acest context, acest trecut al lui constituie o CIRCUMSTANȚĂ AGRAVANTĂ referitor la tăcerea care se transformă practic în complicitate la trădarea morală și politică a „parazitului” Simion.
Citat:
În prealabil postat de RappY
Nu există niciun partid în țară care se poate compara cu ei dpdv duhovnicesc, pentru mine e ori AUR ori niciun partid ca de obicei.
|
A vota AUR și / sau Simion este echivalent cu un act de trădare de țară, de credință și de nație, trădare morală și politică așa cum am mai menționat, o spun cu toată răspunderea! Faptele lui Streza de a îi face imagine acestui nemernic trădător sînt de o extremă gravitate!