Citat:
În prealabil postat de Moroco
Ma bucur ca Il iubesti cu adevarat. Insa nu coroborezi textele si nu pricepi ca Ham est fiul cel blestemat al lui Noe care a vazut pe Noe gol si beat si a ras si a plecat si l-a parasit pe Noe.
Deci Hamas nu este Mesia ci ascultarea de blestem. Nu vezi razboiul intre falsele mesii? Dar iata ca vine "mesia" din averica sa rezolve problema. Doar daca ai traduce ca Mesia ar fi cel ce-l poate mantui pe cel blestemat, pe Ham, ca sa-l readuca la ascultare de Dumnezeu, adica pe om caci omul cel vechi e cazut si blestemat, atunci Hamashiach ar fi un termen corect, insa cum ar putea fi corect o asociere a lui Mesia cel fara de pacat cu Ham cel blestemat si pacatos? Deci termenul e incorect si de aia e vorba de Meshiach si nu de Hamasjiach!.. care e un termen care face trimitere la omul cel pacatos si pierdut care a primit pe Mesia si a devenit si el la randul lui un mantuitor!
Hai nu te mai lauda si nu te mai da mare.... ca mi-e clar ca ai pierdut vremea afara din Har, rastalmacind scripturile la greu.
Fa-ti cruce sa iasa duhul rau din tine! Poate lepadand infailibilitatile stiintifice si trufia o sa apara un loc in tine unde o sa poata incapea putin Har... si de acolo o sa incepi sa-ti revi in sine.
|
Tu nu citesti Scriptura si vorbesti de provenienta numelui Mesiei
Vorbesc cu tine de 5 ore si nu mi ai dat nici un verset Biblic, asta pt ca nu este adevar in tine
Ti-am lasat zeci de versete frumos detaliate sperand ca ai sa intelegi dar inima ta este impietrita, du te si pupa niste moaste care n au viata si roaga te la mortii pardon sfintii tai
Matei 22:32 "Eu sunt Dumnezeul lui Avraam, Dumnezeul lui Isaac și Dumnezeul lui Iacov? Dumnezeu
nu este un Dumnezeu al celor morți, ci al celor vii."
ROG CITITORII SA MEARGA LA PRIMA PAGINA SI SA VADA TOATA CONVERSATIA AVUTA PT A-SI FACE O PARERE, VA MULTUMESC SI SPORT LA CITIT BIBLIA SI NU SCRIERILE UNOR PARINTI CU NATURA PACATOASA, CI CUVANTUL ADEVARULUI CARE ESTE DOAR CEEA CE EL NE-A LASAT, ADICA SCRIPTURA!!!!!