View Single Post
Vechi 09.01.2024, 11:06:00
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MineaPeter Vezi mesajul
Pe urmă, ai folosit pe-aici expresii de puștan cu hormoni atunci când l-ai făcut incult și pupător de moaște pe colegul nostru Moroco. Sau alte puștisme precum „fumatul” și „spălatul pe creieri”. Este drept că și el propovăduiește niște greșeli de credință, cu rătăcirea Noului Ierusalim, și ar trebui să tacă și să vină la Ortodoxia adevărată cât este încă în viață pe pământ, .....
Draga colega, nu ioio sunt in gresala ci domnia ta pentru ca Sfintele Trambite nu se afla in nicio ratacire ci aialaltii, toti cei ce neaga si tin ca orbii de bata cu incapatznare. Ei ar trebui sa se smereasca, sa se umileasca, sa recunoasca si sa primeasca Cuvantul lui Dumnezeu cel nou, Cel suflat prin Trambite, cat sunt inca in viata, adica in lume, pe pamant si sa nu tot faca pe marii duhovnici sau pe mari ortodocsi canonisti sau pe mari legiuitori divini cerandu-mi mie sa tac, caci ioio nu am cum sa mint, nu am cum sa tac, ei ar trebui sa creada si sa accepte pe Domnul caci daca nu, atunci vor vedea la sfarsit cat de tare s-au inselat si s-au fript... prigonind... fix pe Dumnezeu.

Te iert de data asta fiindca ai inceput sa scrii frumos si competent, clar si serios insa crede-ma dragul Domnului ca nu ioio ma aflu in gresala pierzatoare sau in erezie erectica, in sectarism, inchizitie sau cadere ci fix ceilanti, fix toti ceilanti care ma contrazic cerandu-mi culmea, mie sa ma pocaiesc pe sfinvers k lumea in loc sa o faca ei care sunt in culpa, asa cum ai vrea si dumneata sa ma ”pocaiesc”!

Nu e pocainta ce imi ceri ci pierzare!!!

Doamne apara si pazeste pe cei binecredinciosi! Voi trebuie sa va pocaiti!... ca sa primiti Cuvantul!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 09.01.2024 at 11:10:58.
Reply With Quote