View Single Post
Vechi 03.04.2008, 18:10:42
veilur veilur is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.01.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Eu nu cred ca cei prinsi si insemnati cu forta vor fi stersi din Cartea Vietii, pentru Dumnezeu stie credinta fiecaruia iar cipul nu va avea influenta asupra lor. Plus ca nu trebuie sa ne mai gandim atat de mult la aceasta problema a "implantului cu cipul", pentru ca nu a venit inca vremea, vor mai trece cativa zeci de ani pana vor fi urmariti crestinii prin grotele muntilor pentru a fi capturati.
Plus ca toata faza asta cu vanatul crestinilor mi se pare a fi exagerata, voi chiar credeti ca cel de la putere va sta dupa niste fanatici religiosi sa-i prinda? Credeti ca nu va avea altceva de facut mai important decat sa stea dupa niste "salbatici", asa cum ii vor numi atunci pe credinciosi? Eu zic sa fiti mai realisti sa va treziti din visarea asta fantezista si tot odata placuta, placuta din fatpul ca aveti impresia aceea ca am avea sansa sa devenim martiri din cauza faptului ca vom fi prisni si omorati pentru credinta. Nu, va fi mai grav, va fi in asa fel incat ne vor lasa in pace ca sa murim de foame si in alte nevoi...???
Reply With Quote