View Single Post
Vechi 09.01.2024, 14:15:07
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Matei 12.

46. Și încă vorbind El mulțimilor, iată mama și frații Lui stăteau afară, căutând să vorbească cu El.
47. Cineva I-a zis: Iată mama Ta și frații Tăi stau afară, căutând să-Ți vorbească.
48. Iar El i-a zis: Cine este mama Mea și cine sunt frații Mei?
49. Și, întinzând mâna către ucenicii Săi, a zis: Iată mama Mea și frații Mei. (inauntru)
50. Că oricine va face voia Tatălui Meu Celui din ceruri, acela îmi este frate și soră și mamă.

Pricepi deci ca voi mistocarii provocatori ati gresit directia sau senusl pe ea si ca va indreptati spre intunericul de afara? Acolo unde este frigul si scrasnirea dintilor, focul gheenei si viermele care nu moare?
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 12.01.2024 at 14:03:48.
Reply With Quote