ovodiule, hai sa-ti spun ceva: am citit tot ce ai scris tu pe pagina asta si vreau sa iti spun ca ai dreptate; modul tau de a vorbi imi aduce aminte de profesoara mea de matematica din generala care avea exact acelasi fel de exprimare ca al tau, si discuta exact aceleasi subiecte pe care le-ai descris tu aici cu atata rabdare; si nu numai ca vorbea despre asta, dar vorbea si mult, ca ne tinea uneori si cate o ora discutand despre aceste situatii adevarate si totodata tragice, ca sunt multi copii crescuti si educati astfel, iar noi, cei din clasa stateam si ascultam ca viteii la poarta noua, eu cel putin dandu-i dreptate profesoarei, desi ma cam deranja si pe mine un pic, ca spunea adevarul.
Ce vreau eu sa iti spun este ca desi eu am avut niste parinti mai aspri si exigenti, cel putin mama, care au stiut sa ma educe, eu din incapatanare si nepasare, dupa ce am crescut am facut tot cum am vrut eu, de am reusit sa ma inviciez atat de rau, incat acum vad cat de greu este sa ma departez de naravurile cu care m-am deprins atatia ani.
|