View Single Post
Vechi 09.01.2024, 15:37:34
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de LoverOfJesus95 Vezi mesajul
nu socotesc pe nimeni eu morti, ci biblia ii socoteste morti pe toti cei care au adomit de la iisus si pana acum, pt ca daca acesti parinti "sfinti" ar fi deja in ceruri pe cine mama mea mai invie iisus?

Iesi putin din sfera ta si gandeste logic atat, pt 1 min. Atat. Fa rugaciune la cine vrei tu inainte si gandeste o logic!!!!
daca mortii care au murit (unii drepti altii nu), de ce ar mai spune apostolii si insusi iisus ca va mai invia mortii care au crezut in el, daca ei deja au fost judecati????

tu f2f cu mine sau altul ai fi ciuca bataii pt ca n ai avea nimic scripturistic si te ai face de cacao, de fapt oricum te ai facut pt ca n ai venit cu Biblia ci cu patristica ta
Mortii sunt oamenii lumii (fradelegilor si pacatelor). Lumea a si fost judecata prin Moise si ei se afla in blestemul Legii. Adormitii au fost din lume si au murit si au trecut la cele vesnice, s-au dus in iad si doar sfintii chiar daca au adormit ei sunt vii cu sufletul lor acolo unde sunt ei chiar daca ar fi murit pentru Hristos si ei nu trebuiesc inviati ci ei vor fi rapiti ca sa vietuiasca cu Domnul in vesnicie.

Nu va invia mortii care au crezut si cred in El caci aceia sunt vii si nicidecum morti, ci vor invia la Cuvantul lui Dumnezeu (cel nou) toti si vor crede cei care inca, pana azi nu cred in El.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa
Reply With Quote