View Single Post
Vechi 10.01.2024, 00:28:56
Adr.iu91's Avatar
Adr.iu91 Adr.iu91 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.03.2021
Locație: Constanta
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Nu avem loc în Biserică la sărbătorile mari, deci nu știu dacă merg 8% sau 2% e prea mic spațiul.
Si la Duminicile din an, e multa lume. In general persoane in varsta, ca sunt multe. Mai multi oameni in varsta decat tineri.

De acord, si eu cred ca sunt mai multe procente de practicanti. Numai Dumnezeu stie toate detaliile, daca Dumnezeu a zis asta ca asa e procentu poate fi adevarat, altfel cine a dat stirea aceasta cu procentele face Propaganda Anti-Ortodoxa.

Sunt ortodoxi, care vin doar la sarbatorile mari: Craciun, Paste, etc (nepracticantii)....dar cei practicanti vin in fiecare Duminica, si in fiecare vineri la Sf. Maslu. Duminica e obligatorie!

De Pasti cei care sunt "ortodoxi" doar cu numele, ei nu stau la slujba ci vin sa ia lumina si dupa aia pleaca. Cei care stau la slujba si de Inviere sunt cei practicanti pe care ii vad si eu. Ma rog aici depinde de biserica respectiva. Unele biserici dau lumina inainte de terminarea slujbei, altii dau la finalul slujbei, unde ma duc se da lumina inainte de terminarea slujbei.