View Single Post
Vechi 11.01.2024, 23:02:13
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de David_1859 Vezi mesajul
Nu mă mir; am remarcat că ai anumite probleme serioase de înțelegere a realității și de raportare la ea. Numai pe prima pagină a acestei discuții ai mai comis-o o dată:
Văd că toți au probleme de percepție numai tu ai lumina înțelegerii, lasă-ne bă.

Citat:
În prealabil postat de David_1859 Vezi mesajul
Nu am reținut de când pretinzi mata că ai cunoaște „păcatele” mele și „gravitatea” lor, însă „signore” Simion, după cum s-a prezentat singur la recenta parazitare a imaginii papei de la Roma, s-a băgat singur în „groapa de gunoi, de excremente”, s-a băgat până peste cap și într-o lume normală acest măscărici sinistru nu ar mai avea cum să iasă de acolo „basma curată”, cel puțin nu în fața românilor. Bine, el de fapt nici măcar nu mai are cum să iasă, darămite să iasă „basma curată”; singura lui șansă să mai repare ceva ar fi să dispară de îndată din politică pentru totdeauna, altfel fiecare zi care trece nu face decât să îi agraveze permanent situația, și bineînțeles și pe a complicilor lui de diverse grade.

Cum poți parazita imaginea papei, tu te auzi ce zici prostănacule, Simion a ajuns acolo printr-o invitație a oamenilor de afaceri catolici, după ce a donat pt proiecte caritabile, el și cu încă unul din psd au fost singurii din vreo 500 de parlamentari că restul nu au donat.

N-a parazitat și imaginea Georgiei Meloni mîrșavule manipulator ?

Crezi că la Papă intri așa de pe stradă oricum, sunt măsuri de securitate, se știe și biografia ta și dacă ești ostil cu ceva, de când a fost tentativa de asasinat a Papei Paul al 2-lea nu poți sta în proximitatea papei.

Tu ești unul din proștii care-l cred pe Bot, pe CTP și pe alți precari care n-au înțelegere analitică a lucrurilor.

Văd că repeți la virgulă punctajele lui Bot aici pe site inclusiv porecla cu che gargară e de la el, atât de precar intelectual ești să repeți ca un papagal toate invectivele, intrigile și manipulările zămislite de omul usr și al pnl, un ziarist care n-are niciun scrupul și are rolul de a diaboliza și a da cu rahat în ventilator și tu pui botul evident.

Bot, Cartianu și ăștia de-i prizezi tu sunt anti referendumul pt familie, visceral chiar, au fost primii pt închiderea Bisericilor și măsurile draconice din pandemie, pt vaccinismul agresiv și alte nelegiuiri liberticide.

Last edited by Iorest; 11.01.2024 at 23:05:23.
Reply With Quote