Citat:
În prealabil postat de RappY
Eu fac parte din BOR fiind botezat și fiind ortodox român mirean. N-am fost la niciun sinod, dar fiind parte din Biserică, le accept pe cele pe care Biserica le-a primit. Tu știu că ești eretic și n-ai treabă cu ortodoxia, îți explicam viziunea ortodoxă română.
|
Cum sa fiu eretic? Cine te-a tzepuit? Ieri am fost la sfantul maslu care a tinut 1-2 ore. Sunt uns, sunt cu Dumnezeu, io stiu ce vorbesc! Tu e clar ca esti unul ce da lectii! Nu ti-am zis sa incetezi sa-mi dai lectii? Numai Domnul este invatzatorul!!!
Citat:
Citat:
Personal nu sunt deacord cu ce s-a facut, dar cine ma intreaba pe mine si cine ma ia in seama?
|
Nimeni probabil că tu ești nebun la cap.
|
Is nebun la cap ca nu-s deacord sa mergem in IAD dupa deraiere? Ca nu-s deacord cu tzepuiala pusa la cale de erecticii apuseni cu introducerea defazajului de 13 zile fatza de CER? Ca sustin ca dupa infratirea asta cu Ucraina care a trecut si ea pe "nou" revenirea pe stanca se va face si mai greu? Pai nici pe El nu-L mai crede nimeni deci probabil ca si El o fi nebun dupa voi asttia care suntetti deacord sa umblati cu vrajeala prostind in fatza credinciosii, sacrificandu-va in desert!
Citat:
Corect, trâmbițele tale sunt doar o rătăcire sectantă.
|
Nu-s ale mele ci ale Lui Dumnezeu! Tu esti in ratacire si tu esti cel deraiat!
Io va invat binele de la Dumnezeu si tu te iei dupa satei si satanistii si erecticii infiltrati in crestin-ortodoxie. Tu te lupti ca fraierul cu mine mintind despre mine si despre Trambite fara nicio rusine! Tu esti crestin procedand astfel? Tu esti crestin ortodox procedand astfel? Intreb si io retoric fiindca stiu ca n-are rost si ca n-am cu cine. Nu-mi raspunde. Stai si dormi linistit ca FNI-FMI lucreaza pentru tine, iti strange bani in pusculitza, tu trebuie doar sa scrasnesti din dinti in contra mea si sa-i aperi ca fraierul pripit si tzepuit ce nu poate si nu vrea sa vada ADEVARUL evident pana ajunge in colonie si apoi in iad dupa ei!.
Citat:
Tu ai religia ta, doar te prefaci că ești ortodox ca să rătăcești lumea.
|
Io n-am nicio religie, religiile sunt de la satana, de la lume, io cred in Iisus si-s crestin-ortodox si nou ortodox, io cred in Capul Bisericii Crestin Ortodoxe, in Cel uns si trimis de Tatal, io cred in Mesia. Ce e un sinod fara cap? Ce e o Biserica fara Domnul Iisus Cristos-Cuvantul? Ce e o Biserica fara Mesia si fara Duhul care-i urmeaza Lui?
Io ratacesc lumea sau dumneata minti de frica?