View Single Post
Vechi 26.01.2024, 17:01:41
Adr.iu91's Avatar
Adr.iu91 Adr.iu91 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.03.2021
Locație: Constanta
Religia: Ortodox
Lightbulb

@jesuslover Mi-am adus aminte de ceva sa zic. Daca mai esti pe aici, sau ai plecat de te-ai suparat. Nu mai folositi Biblia ca pe o enciclopedia mondiala, istorie dar si prezicerea viitorului.

Acolo reprezinta Cuvintul Domnului, Sf. Scriptura/Evanghelia, altele, dar si putina istorie, nu explica in detaliu multe lucruri realizate de omenire, dar nici de alte miracole pe care le face Domnul in ziua de azi (si nu sunt scrise in Biblie).

Ca si eu incep sa te intreb pe tine, cu faimoasa vorba a voastra "unde scrie in Biblie?" Si eu te intreb pe tine de urmatoarele:

Unde scrie in Biblie despre:

- piramidele din Egipt,
- civilizatii extinse din continentul american
- dinozauri
- John F. Kennedy care a salvat planeta de la un dezastru nuclear apocaliptic cu posibil conflict cu rusii, daca nu ceda;
- mayasi, azteci;
- construirea navetelor spatiale, om in spatiu (statia spatiala internationala);
- regina Angliei care a murit;
- Napoleon care a cucerit Europa;
- Cleopatra ca avea relatie cu Cezar sau nu;
- gauri negre in Univers;
- cat de mare e Universul material facut de Dumnezeu;
- cate galaxii sunt la numar;
- daca exista extraterestrii sau nu;

- miracolele icoanelor facatoare de minuni + alte minuni in viata oamenilor;
- sfintii care au abilitate cand sunt in viata sa te citeasca si sa iti zica lucruri de care nu mai tu stii (sfintii fiind apropiati de Dumnezeu au un har aparte) macar sa faci un efort sa mergi la un sfant de genul, ca mai exista in ziua de azi;
- destinele persoanelor individuale, cand realizeaza ceva in viata lor personala, sau profesionala;

Toate astea NU SUNT scrise in Biblie DAR SUNT ADEVARATE PENTRU CA S-AU INTAMPLAT SI SE INTAMPLA CU MARTORI! Toate lucrurile noi le realizam, noi ne facem destinele, nu trebuie sa scrie in Biblie nici de miracole si alte cele, ca tot se intampla. Dumnezeu lucreaza si in afara Bibliei ce este scris acolo, de asta zic acuzatiile aduse noua cu "icoanele sunt idoli"; "sau nu va inchinati la idoli" nu au legatura cu icoanele unde au fost dovedite ca sunt facatoare de minuni deja, ca s-a tot intamplat si in istorie ce s-a intamplat. Biblia nu trebuie folosita ca pe o carte de istorie motamo, sunt lucruri de istorie dar nu spune totul.

Cititi istorie ca de-aia avem carti de istorie si cu vietile Sfintilor cu dovezi ca icoanele sunt sfinte si etc.

Nu trebuie sa scrie in Biblie despre alte lucruri decat ce ne-a predicat Domnul, atat! Nu o sa vezi alte lucruri, pentru ca e mai important cum sa ne pregatim pentru viata de dincolo nu cine a construit piramidele din Egipt...ca exemplu.