View Single Post
Vechi 28.01.2024, 00:19:23
RappY's Avatar
RappY RappY is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AdamPS Vezi mesajul
Botezul la baptiști a fost o decizie personală (un semn de recunoștință pentru o fapta mare, un ajutor financiar), iar revenirea la ortodoxie a fost o alegere profundă pentru mine și analizată, gândită de câțiva ani. Însă teama de a fi judecat și pus la zid a fost mai mare, și încă este. Experiența la baptiști a adus anumite perspective, dar am simțit o rechemare mai puternică către tradițiile și învățăturile ortodoxe, în care am stat 27 ani. Acuma am 39.
Păi e bine atunci, felicitari. Nu cred c-o să te pună nimeni la zid dintre ortodocși, există preoți renumiți care au rătăcit pe la alte confesiuni, fiecare are drumul său către Dumnezeu. Sfântul Pavel chiar a persecutat creștinii, și nu cred că există cineva care să-l judece. Plus de asta, dacă treci prin Sfintele Taine necesare, o să-l ai pe Dumnezeu înapoi în inima cu totul și cu tot harul din Biserică, n-ai de ce să te mai temi de judecata oamenilor, poți să te concentrezi pe relația ta cu Dumnezeu în Biserică.