View Single Post
Vechi 03.04.2008, 21:05:35
quasar quasar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.11.2006
Implicit

eu spuneam de euro.DAr nu ai fost atent.eu am spus asa:satele de azi nu mai sunt cum erau odata...pai ai si tu bunici la tara stefane si stii si tu ca tinerii tarani nu mai vor sa creasca animale,nu mai lucreaza pamantul pt ca au posibilitatea de a cumpara tot de la prea multele magazine din sat,sau poate ca lucratul pamantului costa atat de mult incat nu le mai vine sa-l lucreze,si satul akum e plin de discoteci si baruri,taranii nu mai sunt tarani,satul nu mai este sat...singurele locuri ceva mai retrase,poate la munte,sau cum ar fi in Bucovina de exemplu(credinta,traditie,natura,aer curat,satul sat,ce-i drept si o gramada de evanghelisti)deci aceste locuri mai nemodernizate sau mai nepopulate sunt acum in cautare si iti spun eu din proprie experienta:COSTAAAA!!! mult...
Bunicii mei nu mai pot lucra pamantul.asa ca l-am luat eu in grija o parte din el,sper sa ma ajute bunul Dumnezeu s-o scot la capat,abia acum vad ca e greu...dar satisfactia ca iese ceva din pamantul ala muncit,ceva bun,ceva natural...asta nu poate fi intrecuta de nimic.Deci candva ma voi muta la tara,incercand sa fiu o sateanca asa cum erau odata,fara sa tin cont de manelele,de discoteca,de barurile si de tot ce a stricat viata la tara...
Reply With Quote