Citat:
cozia,
Citat:
Moroco,
Ca sa sustina ca nu stie nimeni, nici Fiul, Care culmea trebuie sa vina in Ziua aceea mare. Cu asta au desfintzat implinirea Apocalipsei!
|
Interesanta deductie! Nu am privit niciodata din unghiul asta! Fiul lui Dumnezeu, fiind pe Pamant intre noi, nu a stiut ZIUA pentru a ne o comunica prin apostoli ci doar sub forma de viziuni si scenarii( daca esti la cimp ce sa faci, sau daca esti in casa, iarna, vara...) ale unor evenimente premergatoare care in mod ciclic s-au cam repetat in acesti 2000 de ani( cutremure, molime, razboaie si zvonuri de razboaie, asa zisi antihristi, rautate, decadenta, creind confuzii, scindari, etc. In schimb acum Hristos fiind cu Tatal, exista posibilitatea ca El sa o fi aflat(ziua) insa aparent nu ne-o mai poate comunica DIRECT.
Chiar este foarte interesant!
Doamne Ajuta Moroco!
|
Pai ziua aceea a invierii mortilor e chiar
Cuvantul lui Dumnezeu!.. suflat prin
Trambitze, asta-i Darul Cel mai mare de la sfarsit de timp! Asta-i Darul Cel mai mare al tuturor timpurilor la care ravneau toti proorocii, dreptii si sfintii cu bucurie.
Au desfintzat-o mai marii din interes si raspandesc interpretari amagitoare si azi sunt foarte putini cei care cred si primesc innoirea a toate prin Cuvant Apocaliptic actual fara erori, fara viclenie, fara minciuna. E credintza viitorului caci cele vechi au trecut si toate se innoiesc prin Cuvant!
(Stiu ca nu ma crede nimeni si ca vorbesc la peretzi varuitzi. Io n-am nevoie sa fiu io crezut ca nu vreau sa ma laud, mai bine sa citeasca fiecare din Cuvant si sa Creada din ceea ce a citit! Cica le e frica. I-a speriat ca pe copii, ca pe prosti, i-a fraierit, i-a tzepuit si au ramas asa cu tzeapa aia din piatza revolutiei, din piatza victoriei, cu borna de la km 0.

)