Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional
Tie, la 16 ani cat probabil ai împlinit luna trecuta, ti se pare ca doar "desfrâul de distractie" este păcat. Dar te înseli, orice desfrau este pacat si in crestinism nu exista desfranare sfanta. Aia e doar in capu' tau.
Sper totusi ca spui minciuni, nu cred ca exista calugari care indeamna lumea sa se desfaneze.
|
Domnule, chiar nu intelegi ce vorbesc. Copii intotdeauna se fac prin relatie sexuala dintre un barbat si o femeie. Ce e asa greu de inteles din ce am scris? Si ca asta este binecuvantata de Dumnezeu atunci cand se casatoresc. Prin slava lui Dumnezeu, este permisa impreunarea intre cei 2, si poti face copii fara sa pacatuiesti, dar sa fie cu scopul de facut copii. Asta e "desfranarea" din contextul meu, relatie sexuala pentru nastere de prunci.
Nu stiu ce intelegi cand iti zic de desfranare.
Nu a indemnat nici un calugar la desfranare, asta ai inteles tu. Am zis ca desfranarea la distractie este pacat, si se numeste CURVIE (mai ales celor care sunt in afara casatoriei). Nu vorbesc de curvii, vorbesc de nastere de prunci.
Cum vrei sa se perpetueze specia umana daca nu prin relatie sexuala?
Poate eu nu am folosit cuvantul cum trebuie de ai inteles altceva, cand am zis "desfranare", dar eu m-am referit la relatii sexuale pentru nastere de prunci.