Citat:
În prealabil postat de RappY
Claudiu Târziu a fost devotat Sfinților Închisorilor toată cariera, în anii '90 avea cenaclu cultural numit Radu Gyr. Are o carieră imensă în slujba acestui ideal, nu poate fi ignorat trecutul său și cu siguranță dă un avantaj partidului AUR în fața oricărui alt partid.
|
Târziu ar face bine să devoaleze ce sume (din câte am auzit, foarte mari în ochii unui român „mediu”) are investite în așa-zisul partid AUR, sub diverse forme, pentru că eu cred că nicio sumă de bani, pierdută pe mâna unui șarlatan abject de-alde Simion, nu justifică complicitatea tacită, implicită la trădarea pe care Simion a și comis-o din punct de vedere moral și politic. (Sau, cine știe, poate de-aia se agită atât la europarlamentare, poate vrea să își mai recupereze din „investiție”.)
Mai sînt și alții în AUR, care deși au băgat bani consistenți în „politică”, nu vor să renunțe la complicitatea lor tacită la trădare, pentru că Simion le-a „aruncat în aer” banii, așa cum i-a făcut practic și lui Târziu, însă ticăloșia lor, greșeala lor imensă să „bage bani” într-un astfel de țepar și șarlatan politic, care numai cu țepe și escrocherii „civico-politice” s-a ocupat toată viața de când a fost racolat de Servicii secrete pentru „caracterul” lui de scandalagiu, asemănător cu al tatălui său (acum, alcoolist), pe care l-a „moștenit”, dar și pentru înclinarea lui de a fura ideile altora, pentru ca însușindu-și-le în mod ilegitim, să le paraziteze, pentru beneficii nelegitime, să le ducă în derizoriu, și pe care ulterior să le arunce „la gunoi” ca „expirate” (și s-a văzut foarte clar ce a făcut el cu unionismul, l-a făcut țăndări iar lumea e sătulă să mai audă de un ideal care altfel era și este cât se poate de legitim pentru români și România; ei, Simion l-a făcut praf!); deci prostia lor, să zicem așa, nu justifică pasivitatea lor care se transformă în complicitate la blestemățiile pe care le-a comis deja, și chiar FLAGRANT!, după cum am văzut, și pe care mai are de gând să le comită pentru ca „pe cadavrul României și al românismului” să o „ducă bine” această NULITATE INCALIFICABILĂ, INCOMPETENTĂ, IRESPONSABILĂ, și bineînțeles cei care îl exploatează în dauna intereselor românilor și ale României.
Citat:
În prealabil postat de RappY
George Simion e mai imatur mental ca amândoi, dar e locomotiva care conduce AUR. Vorbește vrute și nevrute, face greșeli, dar e și cel mai tânăr dintre ei. Și oricum trebuie admis că Simion are un talent politic fenomenal (...)
|
Simion nu este nicio „locomotivă”, e o „mîrțoagă jigărită”, un „cal mort”, pe care trebuie să ai mari neajunsuri să pariezi, pentru că e clar că omul e dispus să arunce o țară întreagă în prăpastie doar pentru ca el să devină și mai parvenit în ticăloșia lui nemăsurabilă. În mod normal, și cei mai sus menționați, ar trebui să îl pună pe Simion la zid ca să le dea banii înapoi, ei neavînd nicio legitimitate și niciun drept să „traficheze” România și pe români, în posturi de slugi ale acestui
slujitor al lui Antihrist, al Satanei (la Simion mă refer!) pentru a își recupera din banii pe care Simion li i-a aruncat pe apa sâmbetei.