View Single Post
Vechi 07.02.2024, 22:56:18
RappY's Avatar
RappY RappY is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Vor mai fi alegeri abia peste 4 ani(Locale și Generale) și 5 Prezidențiale și Europarlamentare, cum crezi tu că ar vota dacă ar fi în Israel, nu funcționează votul prin corespondență la Parlamentare și Locale și foarte puțini l-au folosit la europaralamentare.
Dreptul de vot e îndeajuns să le dea putere imensă de lobby, ce spui tu sunt detalii tehnice irelevante, dacă vor să voteze or să voteze ca cetățeni ai statului.

Citat:
Tu de unde știi că dacă un partid-orice partid ar da drept de vot ar fi și votați de cei cărora li s-ar da, deci cine s-ar juca așa ?
Nu or să fie votați decât cei cu programe pro Israel la fel cum acționează AIPAC în State.

Citat:
Acest fals David, că nici nu cred că-l cheamă așa ci și-a pus numele ca să batjocorească pe cei care celebrează steaua lui David, nu aduce filmarea cu Simion când declară, nu pot să mă încred în parafrazările lui.
Eu am văzut deja înregistrarea când a ieșit prima oară, nu e nevoie de David să spună ce știa deja toată lumea:

14:20 - https://youtu.be/eWBFdC_L8_s?t=859