View Single Post
Vechi 07.02.2024, 23:09:45
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de RappY Vezi mesajul
Dreptul de vot e îndeajuns să le dea putere imensă de lobby, ce spui tu sunt detalii tehnice irelevante, dacă vor să voteze or să voteze ca cetățeni ai statului.
Nu e adevărat, detaliile tehnice contează, nu poți să votezi în România la locale sau într-o anumită circumscripție la Parlamentare dacă nu ai acolo buletin sau flotant.

Cine crezi tu că va zbura din Israel să-ți voteze la Parlamentare, mi se pare o aberație nepractică raportată la prețul biletelor care va fi tot mai mare.

Tu crezi că ei au lobby puternic pt drept de vot, sau fiindcă au finanțe și au terenuri peste tot cumpărate ?

Citat:
Nu or să fie votați decât cei cu programe pro Israel la fel cum acționează AIPAC în State.
Nu prea cred, singura modalitate în care ar crește populația israelită în România ar fi prin unirea cu Basarabia și Bucovina de Nord, în acest context are sens integrarea lor..

Citat:
Eu am văzut deja înregistrarea când a ieșit prima oară, nu e nevoie de David să spună ce știa deja toată lumea:

14:20 - https://youtu.be/eWBFdC_L8_s?t=859
Oricine are rădăcini românești ar trebui să aibă acces la cetățenie, dacă optează pentru și dovedește prin acte.