Citat:
În prealabil postat de RappY
Crezi ce vrei, în State ei se mobilizează de departe cel mai bine la vot din toată populația.
|
Nu cred asta, în State ei sunt puțini raportat la vreo 300 de milioane cât are US. mai degrabă hispanicii se mobilizează cel mai bine, dar în Florida au câștigat republicanii în ultimii 8 ani.
Și acolo votul e împărțit, plus că ei stau fizic acolo, nu vin din Israel doar la vot și după zboară înapoi.
Citat:
Rădăcini din veacurile XIX-XX? Alea nu sunt rădăcini. Israel are populație de 10 milioane, tu crezi ca 10% din israeliți sunt români?
|
Nu pot să estimez exact câți sunt, contează câți sunt în Bucovina de Nord, Herța, Basarabia la o eventuală unire cu Patria mamă.
Citat:
Am înțeles, tu vrei să le dea cetățenie. Atunci ce te mai contrazici atât? Nu e vorba că nu crezi că o să le dea cetățenie, e vorba că ție ți se pare o idee bună.
|
Nu cred că o să le dea cetățenie decât dacă s-ar face unire cu provinciile istorice, deci imposibil fiindcă Bucovina de Nord e cam pierdută, au fost asimilați prea brutal de ucraineni, nu cred că vor veni de prin Israel aici.
Știu familii mixte dar acolo religia nu e un factor, deci sunt într-un fel laicizați.