Citat:
În prealabil postat de crincrin
Media Quality demarează astăzi o serie de articole pe tema propagandiștilor Rusiei infiltrați în presa din România.
|
Media Quality e un site de linșaj, am văzut ce a pățit neurochirurgul Ștefan Mindea din cauza lor, în ce înscenare e băgat deși erau ediții de ziua națională a României când era prezenzat pe primele 2 canale ca audiență ca un mare reper, acum e un fel de pleavă a presei.
Citat:
O adevărată armată de „jurnaliști”, unii emanați chiar de Moscova, de comentatori obscuri prezentați drept „personalități”, persoane reale sau pur și simplu personaje fabricate cap-coadă, bombardează spațiul online românesc cu informații care servesc din plin intereselor Federației Ruse.
|
Femeie e o țară chipurile liberă, faptul că unii încearcă să facă liste arată adevărata tiranie în numele combaterii tiraniei.
Citat:
Mașinăria de propagandă este alimentată de o serie de site-uri care se autointitulează, multe dintre ele, drept „de presă”, ba chiar de „presă liberă”, în condițiile în care informațiile sunt fie prezentate trunchiat, fie sunt false cu totul, astfel încât mesajele urmează până la virgulă agenda Kremlinului.
|
Care e bă agenda Kremlinului când în Rusia s-a impus teroare vaccinistă și se vorbește despre monedă digitală, id digital și alte lucruri discutate la davos, tu gândești sau rumegi cu copy paste ?
Citat:
Câteva exemple de site-uri care fac parte din această rețea de propagandă a Rusiei, dar care s-au consacrat, de-a lungul ultimilor ani, și prin promovarea teoriilor conspirației – pandemia COVID-19 fiind printre subiectele cel mai des vizate: ActiveNews
|
Au murit oameni cu zile băi ignoranto din cauza vaccinurilor, oameni cu buletin și cu o poveste de viață, sper că te-ai vaccinat să probezi pe propria piele bravura asta nerușinată de a-i numi conspiraționiști pe unii care au stat drept în fața furtunii - mă refer doar la Active News care de când e Roncea a trecut la alt nivel.
Restul site-urilor enumerate nu mă interesează, nu mă interesează ce citește diplomatul rus sau alții, jurnaliștii ăștia în prostia lor propagă și niște site-uri marginale și le fac rating.