View Single Post
Vechi 04.04.2008, 10:12:44
quasar quasar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.11.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de veilur
Citat:
În prealabil postat de oni91
[...]nu imi place sa ma gandesc la moarte[...]
Nu trebuie sa ne placa sa ne gandim la moarte, ci trebuie sa ne gandim, atat. Ca doar sfintilor le placea sa se gandeasca la moarte ca la momentul plecarii lor din aceasta lume la Dumnezeu, ei chiar se bucurau de moarte, ca se lepadau de trupul acesta slab si plin de neputinte, un trup care pentru noi isi gaseste alinarea numai in "sanatatea" pacatului crescut si ingrasat in noi. Noua nu ne place moartea pentru ca avem pacate, ne place viata asta, dar este bine sa meditam si asupra mortii si sa ne cercetam sufletele ca nu cumva sa ne prinda nepregatiti, ca tocmai eu acum ma gandesc la mine si nu ma vad in stare sa trec pragul mortii in liniste.
Citat:
În prealabil postat de quasar
imi mai place sa merg cu bicicleta,Stefane noroc de tine,k uitasem ca am bicicleta
Ca iti place sa mergi cu bicicleta inseamna ca ai o preferinta, iar ca ai uitat ca ai asa ceva prin camara sau balcon inseamna ca mergi foarte rar sau chiar deloc! :) Este asa sau nu?
Nu Stefane o am la tara.N-am mai mers cu bicicleta ...ar fi fost culmea sa o am in balcon si sa n-o vad...
Reply With Quote