Citat:
În prealabil postat de veilur
Vreau sa va intreb pe cei care sustineti ca mai sunt cativa ani pana la sosirea Apocalipsei, voi pe ce bazati aceste afirmatii? Ati vorbit cu parinti sporiti duhovniceste si asa v-au spus? Sunteti siguri ca "buletinul cu cip" este numarul fiarei? Eu nu cred ca un astfel de buletin va fi numarul 666. Voi crede cand ni se va impune sa ne implantam pe unul din membre sau pe frunte acel cip, nu pe o cartela de plastic care o pot arunca oricand, chiar daca nu am de mancare. Nu exista alternative? Eu cred ca exista! Mergem la tara la bunicii nostri, cei care mai au bunici la tara. Si spunea cineva, parca razvanm, ca pamantul in sate izolate costa multi euro pe metru patrat; uite ca nu e asa, in satul bunicilor mei pamantul este foarte ieftin, tatae are si vie, are si ogoare pentru semanat, numai mana de lucru sa fie! :)
|
Celor care inca mai au indoieli, pe langa ce spunea Cuviosul Paisie Aghioritul, Staretul Sofronie de la Essex, dezamagit ca oamenii il intrebau peste cate sute de ani se va intampla, el le raspundea ca acestea sunt vremurile, sa nu astepte altele. ADICA SA FIM ATENTI LA SEMNELE VREMURILOR SI VOM VEDEA CAND SE APROPIE.(Si asta a spus-o in urma cu vreo 20 de ani) Deci tehnologia a fost pusa la punct. Mai trebuie doar implementata, fapt care deja se petrece.